ÎNCHIS Viscaria FL, seria M

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Ok , un amănunt însă :sa precizezi ca suntem curioși: închis cu tepuire sau cu minciuna.Asa ai zis ca Mazele s-a vândut dar îl ai de luni de zile la vânzare pe olx.:biggrin:Sper sa nu mai cumpere nimeni nimic de la el pe acest forum. Forumul e pt oameni corecți nu pt mincinoși sau țepari.Esti liber să vinzi cu preturi exorbitante pe olx.

Domnu Valentin, este o chestiune importanta, aici pe acest forum suntem o "mana" de oameni care ne cunoaștem de ani de zile , unii dintre noi chiar ne-am întâlnit la turnee. Păcat pt tine ca ai pășit în "familia " asta cu stângul, ti-ai făcut poate fără sa vrei o reputație proasta și nu meriți asta.

Îsi merită reputatia, acum 2 zile a încercat sa-mi vanda mie lemnul acesta, mi-a trimis poze pe whatsapp, l-am sunat si i-am zis ca e clona, bineînteles m-a contrazis categoric, a început si-mi explice cum sta treaba cu lemnele fake, si ca se pricepe, mi-a cerut 900 lei, un pret "corect" spunea dansul" Ma bucur ca am gasit anunțul pe forum, acum stiu despre cine este vorba, sper ca se vor lua masuri....

Avand in vedere ca domnul Topsaneanu merge si la turnee, si unii il cunosc personal, i se va lua dreptul de a posta anunturi de vanzare-cumparare dar nu va fi banat de pe forum.

Din acest moment dl Topsaneanu nu mai are acces in zona de Anunturi a forumului.
Vom face la fel cu toti cei care nu respecta regulamentul in area de Anunturi.
In plus, acesti utilizatori nu vor mai putea utiliza nici mesageria privata a forumului ca sa nu isi promoveze specula.
Ei vor putea in continuare sa se inscrie la competitii de tenis de masa cu ajutorul forumului.
Vor ramane cu titlu "boboci" fara optiunea de a promova.
Mutumim colegilor pentru vigilenta de care au dat dovada.

Salut.Poate suna prosteste intrebarea mea,dar nu inteleg: daca un lemn nou costa 600 lei de ce sa cumperi second la 1000?Are ceva proprietati anume?

Este un mijloc de a face bani pe spinarea celor nou veniți, mai bine zis bisnita. Poate cade vreunul în plasa.

Salut.Poate suna prosteste intrebarea mea,dar nu inteleg: daca un lemn nou costa 600 lei de ce sa cumperi second la 1000?Are ceva proprietati anume?

Sunt situatii in care este vorba de lemne cu fluture negru, fara serie, etc… Vorbind de lemne rare, un pret mai mare poate fi justificat.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus