Pret:1100 lei (pret fix)
Forma manerului:FL
Greutate:90G
Lemnul este impecabil
Forma manerului:FL
Greutate:90G
Lemnul este impecabil
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Dl Alin dumneata esti foarte bun cunoscator, sa stiu sa iti mai cer cate o consultanta, sau doar te bagi in seama? Asa ai facut si la topicul meu. Este un pret normal 1100 lei, lemnul este ca nou, stocurile sunt foarte mici, nu este cu nimic exagerat pretul si nici nu este vreo tentativa de a tzepui pe cineva. Cam asta e pretul lemnului, cu un mic plus/minus. In tara nu se gasea pe stoc, daca vrei sa iti iei si tu de afara, simte-te liber, costa cam 210 EUR, asta daca il gasesti pe stoc, plus toate costurile accesorii (transport, eventuale comisioane bancare, etc). Dumneata te uiti pe alte site-uri din strainatate, compari preturi, cauti oferte, reduceri etc sau doar zici asa? Daca nu vrei sa cumperi ca e prea scump nu deranja oamenii degeaba si cauta ce ti se potriveste, dupa buzunarul tau, e simplu...În conditiile în care acest lemn se gaseste în magazin la 1050, nou cu factura, pretul dumneavoastra nu mi se pare tocmai corect! Spor la vanzare!