Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
FlorinBN a spus:Imi aduce aminte de "Tinar si nelinistit", cind era pe la 900 de episoade ziceam ca poate nu prinde o mie ... si uite unde s-a ajuns :!: :shock:
VISCO a spus:Vreau sa-mi cumpar un lemn pe care-l au cei de la Andro.ro. Am nevoie de cineva din zona Odorhei-Miercurea Ciuc, poate Erdos Ferenc sau Jozsa Zoltan sau altcineva care doreste sa ma ajute, in alegerea unui anumit lemn, acestea avand caracteristicile inscrise intr-o carticica care insoteste fiecare lama in parte. Se ofera cineva?![]()
Pai despre tine era vorba. De la Mazunovul tau de 96gr pana la cel de 108 gr, sunt 12 grame. Pai sti cum se simt 12 grame in plus... La o asemenea marja de eroare mi se pare foarte normal sa cer eu unul mai usor iar altcineva care doreste stabilitate mai mare, unul mai greu. Numai ca vanzatorii on-line vor sa nu munceasca in plus. Fac un site si trebuie sa curga banii! Facil nu? Nu mai vorbesc de cei care vand doar "pielea ursului din padure" pt ca ei nu au depozite unde sa stocheze marfa. Pun niste poze preluate de pe alte site-uri iar atunci cand primesc comenzi, cauta locuri de unde sa aduca marfa si sa-si adauge comisioanele lor. De acestia nu avem nevoie!vali a spus:Visco , depinde de oameni. Eu am luat de la vrocosport Mazunov de 96 grame. Am intrebat la presports si mi-au raspuns ca au de vreo 100. Tot de la ei il cumparasem pe primul (102 grame) cand ma luasem dupa greutatea afisata pe site.
Foarte bune fotografii. Am gasit dimensiunile dar nu si greutatile. Unde sunt?vali a spus:uite un site care afiseaza mai multe valori pentru cat cantaresc lemnele
http://tak9.com/mall.php?cat=006001000& ... iew&no=788
VISCO a spus:Foarte bune fotografii. Am gasit dimensiunile dar nu si greutatile. Unde sunt?vali a spus:uite un site care afiseaza mai multe valori pentru cat cantaresc lemnele
http://tak9.com/mall.php?cat=006001000& ... iew&no=788