Visco cere ajutor

Imi aduce aminte de "Tinar si nelinistit", cind era pe la 900 de episoade ziceam ca poate nu prinde o mie ... si uite unde s-a ajuns :!: :shock:

Cand era emisiunea Pro TV te asculta ce vezi vroiam sa sun si sa le zic sa dea reluare de la episonul 759 ca de pe la episodul 6 nu am mai vazut :))))

FlorinBN a spus:
Imi aduce aminte de "Tinar si nelinistit", cind era pe la 900 de episoade ziceam ca poate nu prinde o mie ... si uite unde s-a ajuns :!: :shock:

Pai da, ca sunt si eu ca Domnul Dragomir, "tanar si nelinistit" si ne-a gasit acu la varsta a "n"-a :D sa invatam tenis de masă si sa ne luptam cu lupi tineri cum sunt Alexandru Mircea si multi altii ca el! :lol: Astia nu au cum sa stea o clipa locului ca le da energia pe afara iar noi facem eforturi de vointa sa ne sculam de pe scaune sau canapele de piele (prietenii stiu de ce :wink: ).

Re: Visco cere ajutor

VISCO a spus:
Vreau sa-mi cumpar un lemn pe care-l au cei de la Andro.ro. Am nevoie de cineva din zona Odorhei-Miercurea Ciuc, poate Erdos Ferenc sau Jozsa Zoltan sau altcineva care doreste sa ma ajute, in alegerea unui anumit lemn, acestea avand caracteristicile inscrise intr-o carticica care insoteste fiecare lama in parte. Se ofera cineva? :D

Buna VISCO,

toate produsele expuse pe andro.ro vin din Germania, prin Fejer Andras. Il poti suna, vorbeste romana (tel. +49 16096229005). O alta posibilitate ar fi sa contactezi direct firma Sch?ler & Micke Sportartikel-Vertriebs GmbH, producatorul-distribuitor al marcilor ANDRO, DHS, XIOM si ADIDAS (TT). Persoana de contact este dl. Bj?rn Helbing - responsabil export (e-mail: bhelbing(at)schoeler-micke.de , lb. germana sau engleza).

Succes.

Multumesc mult. La Scholer Micke am trimis patru mailuri. Doua de pe proforma siteului si doua direct de pe adresa mea de mail. Nu am primit nici un raspuns. La Andro.ro de asemenea. Cu domnul Fejer Andras nu am vorbit direct. Momentan, am reusit sa obtin un Nittaku Acoustic din Japonia cu o greutate redusa (83 gr), care se va expedia curand. Au fost singurii care au fost de acord sa-mi aleaga din stoc un lemn mai usor. In rest, toti ceilalti, cand rogi sa ti se aleaga un lemn dupa specificatii, se retrag.

Eu am primit raspuns la e-mail -ul trimis catre andro.ro ,cum ca imi va trimite marfa ce am comandat-o, sapt. asta.E-mail -ul mi-a fost trimis acum o sapt. daca imi aduc bine aminte dar marfa nu am primit-o inca.Nu stiu ce s-a intamplat . :(

Pai da, daca trimiteam un mail ca vreau sa cumpar ceva, raspundeau imediat, dar daca am specificat ca vreau sa-mi aleaga un lemn din mai multe (mare lucru), nu mai raspunde nimeni. Stiti ca lemnele au marja de eroare la greutate intre 4 si 8 grame, adica +/- 2 pana la +/- 4. Pai o diferenta de 8 grame este catastrofala pentru mine. Am adus un "Mazunov" pentru un prieten. Avea 108 grame. Cineva mi-a spus ca al sau are 96 de grame. Vi se pare putin lucru? Asta-i problema cu cumparaturile on-line. Nu poti sa alegi ca la magazin, iei ce-ti pun ei in pachet. Eu cu asta nu pot fi de acord! :(

Visco , depinde de oameni. Eu am luat de la vrocosport Mazunov de 96 grame. Am intrebat la presports si mi-au raspuns ca au de vreo 100. Tot de la ei il cumparasem pe primul (102 grame) cand ma luasem dupa greutatea afisata pe site.

vali a spus:
Visco , depinde de oameni. Eu am luat de la vrocosport Mazunov de 96 grame. Am intrebat la presports si mi-au raspuns ca au de vreo 100. Tot de la ei il cumparasem pe primul (102 grame) cand ma luasem dupa greutatea afisata pe site.
Pai despre tine era vorba. De la Mazunovul tau de 96gr pana la cel de 108 gr, sunt 12 grame. Pai sti cum se simt 12 grame in plus... La o asemenea marja de eroare mi se pare foarte normal sa cer eu unul mai usor iar altcineva care doreste stabilitate mai mare, unul mai greu. Numai ca vanzatorii on-line vor sa nu munceasca in plus. Fac un site si trebuie sa curga banii! Facil nu? Nu mai vorbesc de cei care vand doar "pielea ursului din padure" pt ca ei nu au depozite unde sa stocheze marfa. Pun niste poze preluate de pe alte site-uri iar atunci cand primesc comenzi, cauta locuri de unde sa aduca marfa si sa-si adauge comisioanele lor. De acestia nu avem nevoie!

La megaspin ai incercat? Cred ca astia iti aleg ce vrei dar nu stiu daca au HK.Eu am colaborat f bine cu ei pana acum,am platit 20 de dolari pt transport dar mi-au trimis ce le-am cerut si a meritat.
Aaaa...cu presports ai incercat? si astia colaboreaza f bine

La Mazunov din pacate e loterie ,nu e singurul caz de acest gen de care aud.Nu stiu de ce variaza asa mult greutatea la acest model...si da ai dreptate 12 gr se simt enorm cel putin pe mine sigur m-ar durea incheietura

Hai ca le-am gasit tocmai cand postai si tu raspunsul. Multumesc mult. Profesionisti astia. Vand lemnele pe greutati, asa cum ar trebui sa le vanda toti. HK au intre 91 si 94 de grame (mult pt mine) iar Acoustic intre 84 si 89gr la FL si 84 si 94gr la ST! Asta ar trebui sa o retina toti si sa nu mai cumpere lemne pana nu intreaba greutatea lor. La HK, este trecut in carticica care-l insoteste si centrul de greutate, viteza repulsiva, cat la suta se pierde dupa primul bounce, in afara de greutate. Credeti ca majoritatea celor care vand acest lemn, cunosc aceste lucruri? :lol:

Sa stii ca greutatea lemnului poate fi contracarata de niste fete usoare. Mazunovu meu cu o pereke de Nimbus Soft are 176 grame ceea ce e super. Pe de alta parte am vazut un Septear care parea mai greu decat Mazunovul meu desi era invers din cauza centrului de greutate. Alt exemplu , am avut un Samsonov Carbon de 90 grame "ekipat" cu 2 fete kinezesti care parea usor datorita faptului ca avea capul mic si manerul lung.

Back
Sus