AmaTur: Turneu A "VIVA SPORT", București (Chiajna) - 03.03.2018

Din cauza unor probleme familiale ma retrag - Stanciu Marian Drăgășani - Avansati. Mult succes celorlalti participanti.

Vad ca autostrada e blocata....trebuie sa ma retrag! Succes celor care reusesc sa ajunga la concurs! Ana Rosoga.Cta

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Momentan asteptam sa vedem cum va fi vremea in weekend si in functie de asta vom lua o decizie pe care o vom comunica in timp util.

Multumim.

Sper sa fiti obiectivi si eficienti si sa luati cea mai buna decizie.Se poate sa ploua cu suspendari pe urma , nemotivate sau porcarii din astea -am vazut deja cum decurge treaba pentru unii si cum se pune problema.Speram sa ajungem la sala in timp util ,sau daca nu se poate din cauza vremii , mai bine l ati reprograma.Va multumim.

Chiar sunt curioasa cati ar putea ajunge cu zapada asta......la Cta e jale..

Va ninge si vineri si sâmbătă...
9c0368973c571fd87c888b172656e03b.jpg
405c1ca039b0d9fcfba86bd5c06f299a.jpg

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Va rugam sa nu va grabiti la retragere. Din cauza timpului nefavorabil, am stabilit sa prelungim limita de retragere pana vineri la ora 13,00. Astfel, vom avea o prognoza cat mai aproape de ziua concursului, deoarece, noi, ca organizatori nu suntem afectati de cei care se retrag pana in dimineata turneului.
Va rugam, totusi sa cantariti cu grija daca aveti conditii bune de deplasare, astfel incat sa eliminam orice risc privind vremea si starea drumului.
Chiar daca numarul de participanti va fi, probabil, mai redus decat dorim, siguranta deplasarii d-vs este pe primul plan.
Asadar, atentie la mesajele privind starea vremii si la mesajele noastre de maine seara (ora 21,00) si de vineri la pranz (ora 13,00).

Va dorim sa aveti succese... fara excese!

Atunci, va rog sa ma lasati inscrisa si vedem cum e vremea vineri..multumesc..

Va rugam sa nu va grabiti la retragere. Din cauza timpului nefavorabil, am stabilit sa prelungim limita de retragere pana vineri la ora 13,00. Astfel, vom avea o prognoza cat mai aproape de ziua concursului, deoarece, noi, ca organizatori nu suntem afectati de cei care se retrag pana in dimineata turneului.
Va rugam, totusi sa cantariti cu grija daca aveti conditii bune de deplasare, astfel incat sa eliminam orice risc privind vremea si starea drumului.
Chiar daca numarul de participanti va fi, probabil, mai redus decat dorim, siguranta deplasarii d-vs este pe primul plan.
Asadar, atentie la mesajele privind starea vremii si la mesajele noastre de maine seara (ora 21,00) si de vineri la pranz (ora 13,00).

Va dorim sa aveti succese... fara excese!

Cei din comitetul director Amatur au fost de acord cu aceasta modificare? Sa nu ne trezim ca suntem penalizati. Este doar o intrebare.

Avand in vedere temperaturile de afara, ce masuri ia administratorul salii pentru a asigura conditii pentru tenis de masă si nu patinaj artistic........ In regulamentul Amatur scrie undeva de temperatura minima ce trebuie asigurata?

Decizia am luat-o pentru buna desfasurare a acestui turneu si pentru cea mai buna informare privind conditiile meteo.
Este in interesul participantilor, dar si al organizatorilor sa ia decizia cea mai buna privind participarea si de a reduce riscul unor retrageri in ziua turneului.

Avand in vedere temperaturile de afara, ce masuri ia administratorul salii pentru a asigura conditii pentru tenis de masă si nu patinaj artistic........ In regulamentul Amatur scrie undeva de temperatura minima ce trebuie asigurata?

Am stabilit ca temperatura din sala pe toata durata competitiei sa fie de 22-23?C

Back
Sus