AmaTur: Turneu A "VIVA SPORT", București (Chiajna) - 03.03.2018

Se retrage Dumitrache Gabriel de la avansati

Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

Dl. Bodeanu, la cat se deschide sala maine?

Multumesc anticipat!

Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk

Eu voi fi la sala la 8,30. Probabil administratorii salii vor fi acolo chiar ceva mai devreme.

Frasineanu Adrian București - Elite
Frasineanu Stefan București - Avansati

Termenul limita de retrageri a expirat. Din acest moment, orice retragere va fi notata cu R2 si penalizata conf. Regulament Amatur.

Vremea in București: Acum este usor innorat, ger (-6grade), fara vant. Drumurile sunt curate, la asfalt.
Spre seara se anunta posibilitatea depunerii poleiului, ceea ce se poate intampla si maine dimineata. Atentie pentru toti conducatorii auto ce se vor indrepta maine dimineata spre Chiajna, si mai ales pentru cei ce vor avea ca tinta Sala Sporturilor din localitate!

Comunicat ANM:

?n București deși se încălzește vremea rămâne rece. Va ninge din când în când, dar trecător va cădea lapoviță și chiar ploaie, așa că se poate depune polei. La amiază se ating minus 2 grade.

Vremea 3 martie 2018 în București. Sâmbătă, norii persistă și e posibil să cadă lapoviță.

Vremea 4 martie 2018 în București. Duminică, va fi foarte frig. Vom avea o zi mohor?tă, cu v?nt activ și ninsori către seară. La amiază vor fi minus 3 grade; iar pe timpul nopții minus 4... minus 5 grade.

Asa cum am anticipat vremea s-a calmat a ramas doar lapovita iar drumurile sunt curatate chiar si pe A2, o asteptam si pe Ana sau pe Tavi, in rest drive safe si sa ne vedem sanatosi in sala, hai Vulturiii ;) !

Alaturi de multimea de domni ce vor anima acest turneu, tin sa remarc minunata prezenta a doamnelor si domnisoarelor, a reginelor si printeselor acestui festival. Vom avea 10 invitate de onoare, care au depasit temerile atator cavaleri versati, invinsi totusi de capriciile vremii sau de accidentari nedorite. Vom fi bucurosi sa le intampinam cu o floare, cu un zambet pe buze si cu o urare de primavara inmiresmata, aici, la Chiajna!

Boroica Ionut București Avansati

Asa cum am anticipat vremea s-a calmat a ramas doar lapovita iar drumurile sunt curatate chiar si pe A2, o asteptam si pe Ana sau pe Tavi, in rest drive safe si sa ne vedem sanatosi in sala, hai Vulturiii ;) !
Multumesc!

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Vă rog să mă reînscrieți la Avansați:

Enciu Marcel, București - Avansați.

După 2 zile cu antibiotic, sper ca m?ine să fiu bun de joc.
Și chiar de n-oi fi, nu aș suporta să stau acasă!..

Asa cum am anticipat vremea s-a calmat ... si sa ne vedem sanatosi in sala, hai Vulturiii ;) !

Hai (de ce nu?) și papagalii, fără de care vulturii n-ar mai străluci la justa lor valoare; și, de ce nu, vulturii n-ar mai avea clipa lor extaz. Deși, cei care au frecventat ADR Galați (și nu numai), știu prea bine că: „până și vulturii au clipa lor de melancolie”.

Alaturi de multimea de domni ce vor anima acest turneu, tin sa remarc minunata prezenta a doamnelor si domnisoarelor, a reginelor si printeselor acestui festival. Vom avea 10 invitate de onoare, care au depasit temerile atator cavaleri versati, invinsi totusi de capriciile vremii sau de accidentari nedorite. Vom fi bucurosi sa le intampinam cu o floare, cu un zambet pe buze si cu o urare de primavara inmiresmata, aici, la Chiajna!

Bravo Dane,poate te risti cu un turneu pe 5 mai:)

Ce fel de barbat esti domnul TICU daca o mica vanataie provocata de un colt de masa te face sa renunti la turneu.?

Popescu Sorin - Ploiești - Avansati daca nu are loc la Incepatori

Back
Sus