Volkswagen 2012 Women's World Cup,21 Sep 2012 - 23 Sep 2012, Huangshi, CHN

In meciul pt.locul 3, FENG Tianwei SIN - SHEN Yanfei ESP = 3-4 (-5, 5, 2, 6, -8, -5, -9) Aceeasi desfasurare a meciului ca si in semifinala cu Samara. Dupa ce a condus in primul set la 5 Shen pierde urmatoarele 3 si se parea ca va pierde cu 4-1, dar....revine fantastic, cu acelasi surprinzator joc linga masa si...egaleaza la 3. In setul 7 insa se mobilizeazaexemplar si castiga la 9. Fantastica aceasta Shen, tenace, sobra, cu un moral de invidiat. Cu atat este mai mare meritul Alizei ca a batut-o in semifinale.
Incepe FINALA. Hai Eli, ca se poate !!!!

mda...0-2...si ,se pare,ca e mai mult decat foarte greu sa revina Samara
Si nu prea poate sa o surprinda pe asiataca mai cu nimic.
0-3...la 3...si cred ca in acest moment se vede cel mai bine lipsa unui antrenor experimentat langa Eliza
- - - Actualizat - - -
0-4...la aceesi diferenta..ca in setul precedent..3-11
- - - Actualizat - - -
oricum felicitari ELISABETA SAMARA...si,daca nu ma insel eu,cred ca e cel mai mare rezultat al tenisului de masa romanesc din era moderna.

Ultima editare:
LIU - SAMARA = 4-0 (6, 7, 3, ) O nuca prea tare!
Samara (36WR) a incercat imposibilul, cu toata inima si priceperea impotriva "robotului t.t" Siwen (3WR)...Sunt mandru...ca am ajuns sa vad o finala de turneu CHN -ROU, fara sa-mi fie rusine...Din contra...Bravoooooo, Eli !

Ce spectacol la ultimul punct! :) Felicitari pentru aceasta performanta Samarei! Rusine federatiei care-si bate joc de competitia interna si nu-i in stare sa trimita un antrenor la un asemenea turneu (nu e prima data cand jucatorii romani nu sunt reprezentati; in ianuarie la open-ul Ungariei, Adrian Crisan, ajuns in semifinale, mergea in "colt" unde-l astepta bidonul de apa si prosopul! Dar avand in vedere ca Ungaria e la vreo 5000 de km fata de Romania, e de inteles...) Probabil vom auzi la stiri undeva Marti, dupa ce vorbeste becali vreo doua ore... despre ratarea medaliei de aur si nu a castigarii medaliei de argint!!!

Ce spectacol la ultimul punct! :) Felicitari pentru aceasta performanta Samarei! Rusine federatiei care-si bate joc de competitia interna si nu-i in stare sa trimita un antrenor la un asemenea turneu (nu e prima data cand jucatorii romani nu sunt reprezentati; in ianuarie la open-ul Ungariei, Adrian Crisan, ajuns in semifinale, mergea in "colt" unde-l astepta bidonul de apa si prosopul! Dar avand in vedere ca Ungaria e la vreo 5000 de km fata de Romania, e de inteles...) Probabil vom auzi la stiri undeva Marti, dupa ce vorbeste becali vreo doua ore... despre ratarea medaliei de aur si nu a castigarii medaliei de argint!!!

Am dat imi place la acest mesaj,desi trebuia sa dau nu imi place,pentru ca tot ce este scris in mesaj este foarte adevarat.
Oricum presa si Tv de la noi sunt muuuult prea ocupate cu meciul Steaua-Rapid,,decat cu aceasta medalie atat de muncita,medalie de argint!!!!
Probabil vor incheia jurnalul cu o simpla mentiune a performantei Elizei,si poate vor aparea critici,si intrebari din partea oamenilor de sport cica,dar care nu au decat fotbal in cap,ce or sa spuna,de ce nu s-a putut mai mult?de ce mereu sa luam locul 2?uitand ca fotbalul nu a mai adus Romaniei nici macar calificari in primele 30 echipe,nici vorba de medalii.

Felicitari pt.Samara si speram ca si celelalte fete sa ajunga la performanta inalta in tenisul de masa!!!

De ca va grabiti cu ...concluziile ? Sigur Federatia are o explicatie.Cat despre chestia cu fotbalul...Care fotbal ?
Ceea ce conteaza acum este...BRAVOOOO,ELIZA!!!! Sunteti de acord?

De ca va grabiti cu ...concluziile ? Sigur Federatia are o explicatie.Cat despre chestia cu fotbalul...Care fotbal ?
Ceea ce conteaza acum este...BRAVOOOO,ELIZA!!!! Sunteti de acord?

Intr-adevar,asta conteaza acum,performanta Elizei,dar eu raman cu amaraciunea ca daca tenisul de masa ar fi promovat macar pe jumatate cat este fotbalul,100% am avea copii mai sanatosi,persoane care nu ar mai fi sedentare,dar cand in scoli nu se gaseste nici macar o masa hobby de tenis,iar competitiile ca aceasta nici nu sunt bagate in seama,nu putem spera la schimbari de niciun fel.

Intr-adevar,asta conteaza acum,performanta Elizei,dar eu raman cu amaraciunea ca daca tenisul de masa ar fi promovat macar pe jumatate cat este fotbalul,100% am avea copii mai sanatosi,persoane care nu ar mai fi sedentare,dar cand in scoli nu se gaseste nici macar o masa hobby de tenis,iar competitiile ca aceasta nici nu sunt bagate in seama,nu putem spera la schimbari de niciun fel.

Aici ai, din pacate, mare dreptate. Am putea face ceva ?

Aici ai, din pacate, mare dreptate. Am putea face ceva ?
Noi nu,dar poate cineva cu putere de decizie ajunge pe acest forum si i se deschid ochii,nu se stie niciodata,sau poate unul din colegii nostrii de pe forum va ajunge candva la conducerea unei televiziuni,a unui ziar,sau chiar in ministerul sportului,si va schimba ceva :)

Noi nu,dar poate cineva cu putere de decizie ajunge pe acest forum si i se deschid ochii,nu se stie niciodata,sau poate unul din colegii nostrii de pe forum va ajunge candva la conducerea unei televiziuni,a unui ziar,sau chiar in ministerul sportului,si va schimba ceva :)

Degeaba ajunge oricine in orice post de conducere.Poate ai vazut si premiile la marile Open-uri sunt nesemnificative ca si dimensiune.Oricand un jucator mediocru de fotbal din divizia B,castiga mult peste ce se ofera chiar si la nivel de nationala,jucatorilor din Europa.Poate echipelor de tenis de masă a Germaniei sa li se ofere ceva mai substantial,dar oricum mult sub nivelul altor sporturi(si aici nu vorbim de fotbal,unde se stie ce sume fabuloase se invart),si daca nu exista interes pe televiziune(a se citi vanzare de publicitate),personal cred ca o sa vizualizam multa vreme de acum incolo,free....pe internet.

PS: Poate,sporadnic daca se mai organizeaza ceva la nivel European la Buzău,mai ne alintam ochii pe GSPTv.

Touche, mon cher !
- - - Actualizat - - -
Urmeaza replica masculia LIEBHERR 2012 Men's World Cup,28 Sep 2012 - 30 Sep 2012, Liverpool, ENG, cu Adrian Crisan printre participanti. Sa-i uram SUCCEEEES !

Back
Sus