VOTATI REGULAMENTUL!

VOTATI REGULAMENTUL!

• Total voters
    106
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Re: VOTATI REGULAMENTUL!

ursuleanvasile a spus:
ce frumos a scris grasomega ,
sa nu uitam ca C a castigat cu B care a castigat cu A , :D
adica C e mai bun decat B care e mai bun decat A ,
chiar daca mai e o explicatie , mie asta imi place :D
Eu l-am citat pe d-l Garaz. Am crezut ca nu mai sunt necesare ghilimele, dar iata ce spunea dumnealui:
mircea.garaz a spus:
Raspuns corect:B locul 2 C locul 3
prin metoda coeficientului,chiar daca C are victorie la B,dar sa nu uitam ca B are victorie la A!!!
Am vrut sa atrag atentia ca fraza de mai sus nu are sens.
Cred ca eram prea obosit sa scot ceva coerent, dar sper ca aceasta erata sa lamureasca lucrurile.

Sunt acord cu Florin , si asta am vrut explic inainte. Care a castigat mai multe seturii merita merge mai departe. Ciar daca existe egalitate la set averaj. Unul dintre ele a castigat 5 seturii iar celelalt 4. parera mea mai departe trebuie merge castigatorul cu 5 seturi. Adica la egalitate de set averaj trebuie loat la calcula nu mai seturile castigat. Si daca acolo tot este egalitate adica 5 - 6 si 5 - 6 atunci soarta :silent:

ursuleanvasile a spus:
da Mehmet ,
cel mai bine era punctaverajul ca departajare , dar asta inseamna fiecare mingiuta castigata sau pierduta , de ex. 11-8 , 14-12 sau 5-11 ... , in cazul nostru nu se evidentiaza punctele ( ca nu avem arbitri sau e dificil de evidentiat ) asa ca cel mai bine , in orice situatie , cand raman doi la fel , se ia victoria directa ,
si in axemplu dat de FlorinBN , au ramas cei doi cu setaveraj egal , cel mai corect se ia victoria directa , adica se califica C pe locul 2 (daca merg primi doi mai departe )( ca exemplu ).
parerea mea !
Am inteles nu avem arbitri si eu cred nici nu trebuie , cred ca nu am reusit explic bine. Am vrut sa spun daca egalitate este nu mai intre 2 jucatori castigator intre ele califica. Iar daca egalitate este intre 3 jucatori atunce set averaj mai mult si daca tot este egalitate adica ,
A 7-8 = - 1
B 5-6 = - 1
C 8-9 = - 1
trebuie califica in primul loc ( intre ele 3 ) cu 8 seturi castigate C
cu 7 seturi castigate A
La UEFA este la fel atat acolo se calculeaze gol in deplasare cu +1
asta era idea si parerea mea sper ca am reusit cu explicatie asta si este mult mai simplu. Care castiga mai multi seturii chiar daca este egalitate intre A , B si C pt. Cele mai multe seturii castigat C si merita Parerea mea :?:
Scuze pt modificare am gresit cu numerele iar scurt toate 3 jucatori cu averaj - 1 :oops: :oops: :oops: :oops: ......

FlorinBN a spus:
ursuleanvasile a spus:
da Mehmet ,
cel mai bine era punctaverajul ca departajare , dar asta inseamna fiecare mingiuta castigata sau pierduta , de ex. 11-8 , 14-12 sau 5-11 ... , in cazul nostru nu se evidentiaza punctele ( ca nu avem arbitri sau e dificil de evidentiat ) asa ca cel mai bine , in orice situatie , cand raman doi la fel , se ia victoria directa ,
si in axemplu dat de FlorinBN , au ramas cei doi cu setaveraj egal , cel mai corect se ia victoria directa , adica se califica C pe locul 2 (daca merg primi doi mai departe )( ca exemplu ).
parerea mea !
Unde vezi tu setaveraj egal aici: 4-5 fata de 3-4 ?
Este egal daca faci prin diferenta, daca iei raportul (aka nr. de seturi castigate) ... se schimba treaba.
S-o luam altfel:
Sint situatii cind trebuie alesi cei mai buni 4 (sa zicem) de pe locurile 3 pentru calificare in eliminatorii.
Si sint cam asa:
7-5 = +2
7-6 = +1
6-6 = 0
5-6 = -1
4-5 = -1
Ghici care din ultimii doi sta pe banca?
Totdeauna s-a considerat ca cel cu 5-6 a fost mai bun, fara a se mai sapa prin restul meciurilor din grupe, fara tras la sorti sau alte chestii.
de ce se ia in calcul numai ca a castigat un set in plus ?
de ce nu se ia in calcul si ca a pierdut un set in plus ?
cel mai bine , cand raman doi la fel , se ia meci direct !
parerea mea !

Propun sa se introduca ca si criteriu de departajare in caz de egalitate de puncte si setaveraj, si distanta strabatuta de jucator pana la locul de desfasurare al turneului... (asta pentru ca tot veni vorba de punctele castigate in deplasare la fotbal 8) )

Dan2 a spus:
Pentru a valida rezultatele votului, consideram necesar un numar minim de 300 de voturi, pe care va rugam sa-l exprimati pana pe 10 februarie.
Sunt multi membri ai forumului pe care nu ii intereseaza miscarea Amatur.
Multi sunt membri inactivi de mult timp.
Foarte multi Amaturisti nu acceseaza aceasta pagina fie pt ca nu ii intereseaza,fie pt ca nu au internet.
Ma gandesc ca cifra de 300 votanti este mare.Ar trebui de vazut cati oameni care posteaza pe aceasta sectiune sunt activi in ultimile 2 luni,sa zicem,si de stabilit o cifra procentuala din acestia.Banuiesc ca e nevoie de ceva munca:(

am votat deja DA, insa vreau sa stiu daca apare si Dobrogea ca zona de turnee A+, pt ca am vazut doar Moldova, Muntenia si Ardealul. Conditii pt A+ ar fi la Mangalia.

Turneul care va avea loc in septembrie la Mangalia va fi A+.

Propunere ;- avand scop eliminarea timpilor pierduti si dinamizarea jocurilor in Amatur :
1-La fiecare masa sa fie arbitri urmatori doi concurenti care vor urma sa joace,iar ultimul meci din gr.sa fie arbitrat de cei doi care au inceput gr.
-* S-ar elimina puctele litigioase ; tus; net; pc.repetate din motive neintemeiate ; etc.
-* De asemenea cautarile prin sala,strigatele de chemare,anuntarea org. in difuzarea prin statie
-* Ar reduce nr. de mingi oprite si rejucate inutil
2-PATRUNDEREA NEJUSTICATA IN TARC
-* Stabilirea concreta pentru oprirea jocului la patrunderea in tarc a unei persoane sau obiect[mingi]
-= Numai in cazul in care afecteaza spatiul efectiv, masa,prin fata[corp] la jucatorii din tarc
-= Indiferent in ce zona a tarcului;aceasi masura la toti participantii

Ar fi o idee buna, dar parca vad ca in loc sa strigi dupa aia doi care urmeaza sa joace mai ai de alergat si dupa cei doi arbitri.

S-a incercat o asemenea varianta la turneul veteranilor si rezultatul a fost nemultumitor: cei care urmau sa arbitreze fie erau obositi, fie erau la fumat, doreau sa discute cu prietenii, iar unii dintre cei care "arbitrau" incurcau scorul din neatentie, nu vedeau tusuri clare, de servicii din mana, mingii in tarc i si altele nici nu mai zic... pana la finalul turneului s-a renuntat pentru ca mai mult incurcau.

FlorinBN a spus:
Ar fi o idee buna, dar parca vad ca in loc sa strigi dupa aia doi care urmeaza sa joace mai ai de alergat si dupa cei doi arbitri.
Multa dreptate ai Florine,dar asta tine de educatia fiecaruia de a urca s-au cobora sa fim la celasi nivel cel putin in sala ca in afara ori cum nu se poate.

Au ramas 9 zile pana la incheierea votului.
Ne bucura ca aproape toti cei care au votat sunt multumiti de noul regulament si sunt de acord cu modul de administrare a AmaTuR-ului pe care l-am propus. Dar, numarul celor care au votat este inca mic, sunt inca multi cei nehotarati, neinteresati, sau cei care inca nu stiu de importanta acestui vot. De aceea, rog pe toti cei care sunt interesati de miscarea AmaTuR sa voteze si sa promoveze intre prieteni acest chestionar, astfel incat pana pe 10 februarie sa avem un numar cat mai mare de voturi.
Va multumesc!

Scuze daca intervin inoportun dar ati vb. cu administratorii acestui forum sa vedeti daca nu cumva sunt mai putin de 300 de utilizatori inscrisi de toti?Eu de un an studiez tot ce misca pe acest forum si vad aceiasi utilizatori la fiecare topic.Ma gandesc ca restul pana la 1900 de inscrisi in Amatur,nu intra deloc pe forum,poate nici nu au cont.Nu e cam mult 300 de voturi,avand in vedere ca procentul este zdrobitor in favoarea regulamentului : 99-4?

harciu a spus:
Scuze daca intervin inoportun dar ati vb. cu administratorii acestui forum sa vedeti daca nu cumva sunt mai putin de 300 de utilizatori inscrisi de toti?Eu de un an studiez tot ce misca pe acest forum si vad aceiasi utilizatori la fiecare topic.Ma gandesc ca restul pana la 1900 de inscrisi in Amatur,nu intra deloc pe forum,poate nici nu au cont.Nu e cam mult 300 de voturi,avand in vedere ca procentul este zdrobitor in favoarea regulamentului : 99-4?
Multumesc de intrebare! Si eu mi-am batut capul cu aceasta intrebare, am facut aceleasi constatari si am ales totusi aceasta varianta din mai multe motive:
Mai intai, din cei 200 care intra zilnic p site, sper ca jumatate sa fie interesati de AmaTuR, multi dintre ei chiar participanti.
Mai sunt si cei care nu participa in Amatur, dar urmaresc cu atentie fenomenul.
In fond, votul este liber, poate vota cine doreste, fie ca este amaturist, spectator sau chiar legitimat. Din acest motiv am renuntat la varianta "ma abtin", care intr-un vot pe site nu are importanta... toti cei care nu acorda importanta votului intra in categoria "ma abtin" :idea:
Ma astept la o emulatie in jurul acestui vot, care sa atraga pe cei care nu au fost prea interesati pana acum, de asemenea sper intr-o crestere a celor care se inregistreaza pe site, atat cei care sunt inca doar observatori, cat si cei care intra pentru prima data pe site. Aici sunt cele mai mari posibilitati, deoarece cel putin jumatat din participantii la turnee nu au intrat nici o data pe site! E un moment potrivit sa devina ceva mai activi.
Am incredere ca cei apropiati de Amatur vor promova in aceasta perioada mesajul, fie in turnee, fie in antrenamente, fie, pur si simplu printr-un telefon unui prieten care inca nu a votat.
Incerc sa arat ca cu cat numarul celor care voteaza este mai mare, cu atat putem demonstra ca suntem cu adevarat o forta, ca suntem o mare familie si ca putem realiza tot ceea ce ne propunem.
Daca nu ajungem la 300, nu cred ca este un dezastru, oricum procentul celor care au votat DA este nvingator, iar un numar de 151 de voturi DA pe data de 10 februarie ar insemna mai mult de 50% din 300.
Poate ca tinta este cam departe, dar eu raman optimist.

Aveti dreptate insa nu trebuie pusa atata pasiune intr-un vot la romani unde absenteismul este lege. Oricum turneele se vor desfasura dupa acest regulament intrucat nu este alternativa. Daca de 50 de voturi mai e nevoie, in 3 zile eu personal imi mai fac 50 de conturi pe forum si e rezolvata treaba. Important mi se pare ca cei 100 care au votat sunt in marea lor majoritate pentru. Restul se vor conforma regulilor impuse de organizatori. Eu am incredere in acest regulament si saptamana aceasta voi participa pentru prima data la un turneu, ferm convins ca voi fi multumit si ca voi mai participa. Oricum, este singura posibilitate pentru un amator ca mine sa particip la un turneu de tenis de masă organizat in Romania. Felicitari Amatur !

Daca priviti statisticile de pe site se vede ca sunt 1781 useri inregistrati, din care 219 useri activi in ultimele 24 de ore.
De asemenea au fost 433 de vizitatori (inregistrati sau neinregistrati) in ultimele 24 de ore.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus