AmaTur: Turneu B "Winter Tennis Lipan", Brăila - 10.02.2019

Cu părere de rău trebuie sa ma retrag(interes de serviciu ) .va doresc un turneu reușit ...Capus Giani

Dimache Maria, Brăila - E/O.

Arama Gicu - Elite/Open

Moise Viorel -Brăila - Open

Dimache Marian, Brăila - Elite/Open.

Toți cei patru jucători de mai sus au medie de începători și nu pot juca la categoria Elite/Open. V-am trecut pe lista de așteptare.
Vom lua în calcul suplimentarea locurilor la Avansați/începători și vom anunța până cel târziu Vineri, ora 21.00.
Mulțumim de înțelegere!

Rabdare e prima data cand avem lista de asteptare incercam la sala sa mutam un pic antrenamentul de karate mai devreme....poate mai introducem o grupa de avansati / incepatori .Astea sunt deocamdata conditiile.Dnul Giosan respecta si el regulamentul facut tot de noi ...Rabdare .Multumesc

Nu stiu de ce este graba asta de a scapa de jucatori.
Este ceva de genul, hai sa venim ca sa avem de unde pleca.
Problema noastra este sa venim si sa jucam, macar 5 meciuri si nu 3.
Sunt 4 mese, deci lejer 24 de jucatori pot juca.

Daca nu este timp suficient, se poate face concursul in 2 duminici. Intr-o duminica I/A si in alta O/E.
Ce va impiedica asta.
Nu cred ca domnul Lipan nu ar fi de acord cu aceasta propunere.

In situatia asta, toata lumea va fi multumita, va juca cate 5 meciuri in inferioare, 3 in superioare s.a.m.d.

Se retrage Apostu Ionel Brăila .Probleme de serviciu.Partea de concurs va fi lamurita de dnul Giosan .Numai de bine ...

La concursurile tip B,nu există obligația asigurării unui număr minim de jocuri?

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

La concursurile tip B,nu există obligația asigurării unui număr minim de jocuri?

Daca va făceați timp să citiți Regulamentul AmaTur 2018 ați fi văzut că:
Regulament AmaTur 2019 a spus:
Pentru a respecta caracterul de competiție de masă, fiecare participant va avea dreptul, obligatoriu, la un număr de minim 4 meciuri în cadrul turneelor A.
La turneele de tip B, locale, nu s-a prevăzut obligativitatea unui număr minim de jocuri din mai multe motive:
- săli mici, mese puține;
- distanțe minime în cazul deplasării;
- turnee care încep după masa, în timpul săptăm?nii, sau care au loc duminică;

În cazul Sălii Lipan Arena știți foarte bine care sunt condițiile:
- 4 mese, spațiu mic (dacă sunt mai mult de 20 de oameni în sală apare consensul);
- în week-end sala este ocupata de karatiști până la ora 13.00;
- pentru concursul de duminică s-au propus 32 de locuri începând cu ora 13.15, defazate cu două ore jumate pentru cele 2 categorii;

Apropo de interpelarea Dl. Moise, care are un ton acuzator, nu poți începe un turneu duminică la ora 16.00 și să ai pretenția ca sistemul de joc să conțină și grupe superioare.
?n momentul în care sala va fi liberă de dimineață DA, vor fi și grupe superioare.

Back
Sus