Kantor Imre-Zoltan
Table Tenis Without Borders
54. jud. Mureș- loc.Targu-Mureș- Sarcani Andrei- 06.04.2019- Sala de Sport TT ADIAL- 6 mese- 36 de jucatori-E/O+ A/I.
Ultima editare de un moderator:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
07.04 mi se pare data optima.
06.04-sunt concursuri la BT,IS,BC,Roman,Piatra,V Dornei..Unii amaturisti vor sa joace si sambata si duminca,pe langa placerea jocului pot acumula puncte importAnte in perspectiva participarii la turneele A+si TF.......eu estimez o participare mai bogata si implicit concursuri mai frumoase in 07.04
Stiam ca nu se poate participa la doua turnee in zile diferite pt ca in esenta e acelasi eveniment, nu ?
Comitetul Director a coordonat organizarea Turneelor B+ "WTTD - România" astfel încât în fiecare localitate din țară să existe disponibile locuri pentru toate categoriile de jucători, respect?ndu-se astfel prevederile art. 5.3.1 din Regulamentului AmaTur.
În cazul localităților care au intrat în spiritul sărbătorii WTTD și au organizat mai multe evenimente, în zile diferite (nu e lucru ușor să organizezi turnee mai multe zile la rând - ex. Iași, Ploiești, Pitești, Fălticeni, Timișoara, ect, în această ocazie festivă acestea se consideră a fi Turnee distincte și vor fi tratate ca atare.
Felicitări organizatorilor care își rup din timpul lor liber, chiar și în perioada sărbătorilor pascale, pentru a ne oferi oportunități și situații unde să putem juca tenis de masă.
Paște fericit tuturor!
Regulament AmaTur 2019 a spus:- în condiții speciale (WTTD, etc.) Comitetul Director poate aproba desfășurarea turneelor B pentru mai puțin de patru categorii, sau numai pentru începători;
Stiam ca nu se poate participa la doua turnee in zile diferite pt ca in esenta e acelasi eveniment, nu ?
S-a putut anii trecuti,se poate si acum,statistic vor fi mai multe participari
Stiu pe unul care va participa cu siguranta la vreo 4..Mai mult ca sigur Fălticeni inclusive,chiar daca vine de departe![]()
63. Iași, jud. Iași, Lucian Plamada, Duminica - 07.04.2019, Club Viper, 4 mese, 24 jucatori, categorie A+O, medie 10+