Ofer o sugestie pentru marirea numarului de evenimente dedicate Zilei Mondiale a Tenisului de Masa.
Conform site-ului oficial se incearca sa se puna accent pe popularizare, distractie si atitudini sociale pozitive.
De aceea cred ca, acolo unde este posibil, ar trebui promovat tenisul de masa in spatiul public, cu precadere scoli, camine de copii, daca nu e nevoie de autorizatie, chiar si parcuri, cu implicarea a cat mai multe persoane: tineri, seniori, persoane cu dizabilitati, vedete nationale ale tenisului de masa sau foste vedete ale tenisului de masa romanesc. Din ce am vazut in elementele selectate pentru promovare din alte tari s-a mers mult pe idea de distractie, chiar daca nu aveau mese si uneori nici macar palete. Desigur ca in aceasta situatie nu ar fi necesare diplome sau medalii sau o logistica deosebita ci doar putin timp rupt de catre cativa amaturisti pentru a organiza un astfel de eveniment in localitatea lor. Eventual se poate crea o alta sectiune in subforum dedicate unor astfel de evenimente.
Este doar o sugestie care cred ca ar putea atrage si mai multa atentie asupra noastra ca tara si asupra AmaTur-ului in special.
Ca orice sugestie ea poate fi criticata, acceptata sau imbunatatita.
P.S. Tot in scop de promovare propun ca, in masura posibilitatilor, sa realizam si cat mai multe scurte filmari de la aceste evenimente. Daca tot le facem este pacat sa nu le si promovam.