WTTC Rotterdam

Da intr'adevar meciul JO SE HYUK - KARAKASEVIC , f frumos. Am vazut niste lovituri de la karakasevic cum nu am vazut la nimeni altcineva. Lovea din iarba lui JO SE absolut incredibil.

FF frumos meciul JOO SE HYUK - KARAKASEVIC, nu imi inchipuiam ca poate sa loveasca in iarba de o maniera incredibila!!!

Ms mult pt site,urmaresc meciurile toata ziua.Vroiam sa stiu daca poate sa ma ajute cineva,va rog.Unde pot sa vad si eu programul meciurilor?Ms

r2-1.jpg
r2-2.jpg
r2-3.jpg
r2-4.jpg
r2-5.jpg
r2-6.jpg
r2-7.jpg
r2-8.jpg

iata predictia mea :

Wang Hao - J Mizutani

Ma Long - Ma Lin

Zhang Jike - Jo SE Hyuk

Wang Li Qin - Xu Xin

Samsonov - Chen Qi

Ovtcharov - Timo Boll

va urma ... :D

Ar fi bine sa castige Ma Long. Din pacate nu cred ca va trece de Ma Lin. Inca nu are forma de altadata...

Eu merg pe cei mai experimentati!!!
Sferturi: WANG HAO - MIZUTANI
MA LONG - MA LIN
JHANG JIKE - WANG LIQIN
SAMSONOV - BOLL
SEMIFINALE: WANG HAO - MA LIN
JHANG JIKE - BOLL
FINALA: MA LIN - JHANG JIKE 4-2

Totusi, in crestere sunt Jun Mizutani pentru prima parte a tabloului (cea cu Ma Long), si Zhang Jike pentru cea de-a doua, capabil sa-l bata pe Xu Xin.
Iar eu, personal, astept meciuri frumoase de la Ma Lin, Samsonov, Boll, Liquin (generatia veche).

Precizez ca Wang Liqin ar fi avut sanse de semifinale, cu oricare dintre ceilalti chinezi sau europeni. La trialul pt Rotterdam, Jhang Jike a castigat cu 4-0, dar in fiecare set la avantaje!!!

Sa vedem ce fac tinerii chinezi!!!
Chinezii spera sa il scoata pe Boll, si sa faca semifinale intre ei!!!
Merg si pe experienta "batranilor", dar si pe setea de afirmare a "tinerilor".

Optimile vad ca ne ofera primul meci cu adevarat tare, LiQin Wang si Xu Xin. In statisticile pt clasamentul mondial in 2011 scorul e 1-1 intre ei. La Dortmund Chen Qi a sters pe jos cu Samsonov, deci optimea respectiva, care pare probabila nu e atat de echilibrata cum pare prin prisma clasamentului. In rest e destul de clar cine merge mai departe, desi surprize sunt oricand posibile.

Back
Sus