WTTC Rotterdam

Eu cred ca Wang Hao i-a dat finala, limbajul corpului nu mai era cel din semifinala, intra in aparare, capace si joc pasiv uneori, ceea ce nu e stilul lui. Parerea mea.

e posibil sa faca ghidushii ca sa se ridice unul pe celalalt in ierahia mondiala dar oricum sunt a naibii de buni !!!

jalnica prestatia alor nostrii ....
chiar daca "nostri" suna intotdeauna cu multi "i", in toate cazurile il vom scrie cu un singur "i"...mai putin in acest caz se pare...sau sa spunem ca uneori tastatura ne poate juca feste blocandu-se pe o litera... dar e de inteles, nu poti excela si la tenis de masă si la morfologie

Sau poate a fost o sarcina de partid :)

Sarcinile de partid de obicei erau in sens invers - de la cel tanar la cel mai batran. In ultimul timp nu cred ca se mai practica asa ceva kiar la chinezi.

Sugestiva in acest sens este imaginea de la final cu Zhang rupandu-si tricoul de pe el - ceva neobisnuit la disciplina si rigoarea chinezeasca.

A fost un final meritat, am tremurat putin pentru Zhang de frica sa nu piarda setul. Si-a revenit , a reinceput sa fie agresiv si a maturat in final cu Wang Hao. Good job , Zhang Ji Ke !

Timo Boll si-a aparat cu onoare statutul ,pacat ca nu-l putem multiplica , cu toate ca si Vladimir Samsonov a tinut stacheta pana cand a dat de o nuca tare .
Sa speram ca geratia noua va mai aduce ceva care sa schimbe din dominatia chineza , cu toate ca sunt sanse minime .

Se pare ca cei de la ITTF le-au dat cupele pe dos: Zhang Ji Ke a primit cupa pentru dublu fete, iar Guo yue si Li Xiaoxia au primit cupa pentru simplu barbati.
Cel putin asa pretind (si dovedesc cu poze) nista baieti aici.
Muahahahahahaha!

S-ar putea ca cei de la ITTF n-au mai dat importanta ,stiind ca tot la chinezi le vor lua si le vor inparti cum trebuie printre ei .
Vor sa-i zapaceasca pentru Londra ,sa nu mai stie pentru ce lupta .
Strategia e precum politica nu sti la ce sa te astepti .

Federatia romana de specialitate se poate bucura totusi ca are 3 sportivi calificati direct la.J.O.Nu stiu in ce alte discipline ne mai putem mandri acum cu asa ceva.

Nu cred ca Wang Hao i-a dat meciul. Mie mi s-a parut ca Wang Hao era destul de nervos cind a dat mina cu Zhang la sfirsit, mai avea putin si-l batea.
Si mai e o chestie, Zhang s-a dus la antrenorul lui dupa ce si-a rupt tricoul si nu la Guoliang, de unde trag concluzia ca sint cel putin 2 echipe distincte. Deci par a fi rivali in echipa Chinei.

Nu cred ca Wang Hao i-a dat meciul. Mie mi s-a parut ca Wang Hao era destul de nervos cind a dat mina cu Zhang la sfirsit, mai avea putin si-l batea.
Si mai e o chestie, Zhang s-a dus la antrenorul lui dupa ce si-a rupt tricoul si nu la Guoliang, de unde trag concluzia ca sint cel putin 2 echipe distincte. Deci par a fi rivali in echipa Chinei.
Nu sunt nici pe departe amici - uite cum se manifesta Wang Hao la sfarsitul meciului asta -se bucura exagerat si nici nu se privesc in oki la sfarsit
http://www.youtube.com/watch?v=RoqagyEmJq4
Jike avea o revansa de luat pt cupa mondiala :) Nici aici nu prea s-au inghitit
http://www.youtube.com/watch?v=RIZlwH7xse0

Ultima editare:
Mie nu mi se pare ca sunt inamici dat fiind ca se antrenau impreuna inainte cu o zi de finala. Pe atunci nu stiau ca amandoi joaca finala.
http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150245260581293&oid=170002659696412&comments
Sursa: http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150245260581293&oid=170002659696412&comments
Bineinteles ca se bucurau fiecare dupa ce castigau cate un punct, era tensiunea jocului si in joc era un titlu mondial. Nu cred ca, cuiva ii cade bine daca pierde o finala mondiala. Ca Wang Hao se uita chior?ș sau ca trebuia sa il pupe pe Zhang la punctele castigate de Zhang nu isi au rostul in comentarii.

Ultima editare:
Nu am inteles gestul lui Zhang de a-si scoate adidasul ostentativ in fata lui WLQ....

Daca la German Open Wang Hao l-a batut cu 4-0, la Cupa Mondiala cu 4-1, faceti si voi calculele...pentru mine e clar. Sa nu mai spun ca in ultimul set de la Rotterdam, a dat o serva intentionat afara pentru a scurta meciul, dupa ce servea se indeparta de masa, iar de suparat cred ca era pt. ca nu-i convenea sa dea meciul.

Daca la German Open Wang Hao l-a batut cu 4-0, la Cupa Mondiala cu 4-1, faceti si voi calculele...pentru mine e clar. Sa nu mai spun ca in ultimul set de la Rotterdam, a dat o serva intentionat afara pentru a scurta meciul, dupa ce servea se indeparta de masa, iar de suparat cred ca era pt. ca nu-i convenea sa dea meciul.

Tu vorbesti serios ?

Cate ore pe zi pierzi pentru a imagina scenariile astea, cred ca ar fi mai indicat sa incerci la Hollywood.

http://www.ittf.com/competitions/ma...asp?competition_ID=2013&rnd=4&s_Event_Type=MS
Acolo sunt rezultatele de la Dortmund, din anul asta, unde Jike l-a batut pe Wang Hao cu 4-1. Am fost destui care am vazut meciul pe viu si victoria sa a fost clara ... in concluzie cauta un doctor sa te vindece de scenarita.

Back
Sus