AmaTur: Turneu B+ "WTTD - Amatur România", Agnita (E/O/A/Î) - 14.04.2018 - ok c

Am incercat toate stratagemele dar ,nici cu politia nici cu pompierii,nu am putut sa-i oprim pe "Govoreni" sa ne "fure" aurul!!!!

va rog sa-mi spuna cineva si mie ce inseamna ''bye''
nici in ziua de azi nu am inteles.

...vad ca au fost 2 grupe superioare, s-au calificat primii 2, deci erau direct semifinale.
de fapt nu inteleg de ce ati mai scris tot tabelul ala cu ''bye'' :) :) :)

...daca am vazut bine, au fost anuntate turnee WTTD si in alte locatii din zona. ce imi pot aminti acum: Barghis, Bradeni, etc.
speram ca vom primi rezultate si alte stiri si de la acele turnee.

Am incercat toate stratagemele dar ,nici cu politia nici cu pompierii,nu am putut sa-i oprim pe "Govoreni" sa ne "fure" aurul!!!!

...daca nici cu nasul retusat nu i-ai dat de cap lui Govo, data viitoare sa-i pui paleta in gura si sa-i legi mainile la spate. sa joace ca egipteanul ala, poate asa ii veniti de hac :D

Ultima editare:
sau mai poti incerca o stratagema. de cate ori se inscrie Govo la Agnita, dimineata cand ajunge el la sala schimbati sportul, bagati turneu de headis. poate asa se alege si el cu deviatie de sept :D :D :D

:D

...adica toti semifinalistii in cazul asta au eliminat in sferturi acelasi adversar, care se numea... ''La revedere''? Saracu om, a luat-o rau de la toti 4, cu 3-0 sec :P

Nu..in engleza e cuvantu bye care inseamna la revedere..da cei cu tine..credeam ca ai migrat in Zimbabwe..nu trebuia sa te intorci :-)

Sarbatoarea mondiala a tenisului de masa l-a readus printre noi pe Geo Iarba,vechiul nostru coleg de sala de la Agnita."Minunea" a durat doar 10 minute,spre regretul nostru,caci "demonii" nu l-au lasat sa se bucure prea mult de pasiunea lui de odinioara!!

Back
Sus