AmaTur: Turneu B+ "WTTD - AmaTur România", Fălticeni --Marti 05.04.2022 și Joi 07.04

Ghitu Liviu din Onești se înscrie la Avansați,mulțumesc !

Bună ziua. Pe data de 18.o3.2022 la post 21 ne am înscris la avansati Lucic Corneliu și Vieriu Tudorel . Dupacum se vede nu suntem înscriși???? De ce? Va mulțumim.

Nu prea înțeleg ce cauta avansați la open-elite, fără rautate

Nu prea înțeleg ce cauta avansați la open-elite, fără rautate
Nu stiu Cei doi avansati vor probaibl sa si masoare fortele cu cei mai buni...Concursurile B+ au niste reguli relaxate,prin aceasta indemnand lumea sa participe in nr cat mai mare.
Ce nu prea inteleg (tot fara rautate) : de ce nu ai pus intrebarea similara pe pagina altui turneu B+ la care participi ,unde din 8 inscris 3 sunt E/O,restu Av
Poate pt ca acolo ai prins loc?

IMPORTANT:
Intrucat numarul de participanti depaseste substantial posibilitatile salii,am decis separarea concursurilor A/H si E/O dupa cum urmeaza

AVANSATI-HOBBY ..Conform programului initial, marti 05.04 incepand cu orele 18.00..In functie de structura participantilor,e posibil sa facem categorii separate pt Avansati si pt Hobby

ELITE/OPEN......Joi 07.04,incepand cu orele 18.00 ......In functie de structura participantilor e posibil sa facem categorii separate Elite si Open.Lista participantilor ramane intacta,daca nu puteti veni joi anuntati undeva..Sper sa citeasca toti cei inscrisi la E/O acest anunt,sa nu va treziti ca bateti drumul degeaba pana aici

Back
Sus