Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Multumiri participantilor care au sarbatorit la Mioveni printr-un turneu, ZIUA MONDIALA A TENISULUI DE MASA
Scuzati eventualele erori si st?ngăciile apărute. A fost primul turneu organizat de mine si am avut ceva emotii!
Vă urez tuturor sa aveti un PASTE FERICIT!��
Următorii 8 jucători sunt invitați speciali la Turneul B+ "WTTD - AmaTur România", Pitești - 14.04.2018, unde vor avea parte de o nouă festivitate de premiere, când li se vor ?nm?na și medaliile speciale WTTD 2018.
Ne cerem scuze în "numele" firmei de curierat GLS pentru ?nt?rzierea livrării pachetului cu materialele promoționale destinate evenimentului de astăzi.
Felicitări participanților și succes în continuare noului organizator AmaTur: Liviu Petrescu!
O sala cum putine am vazut in Amatur, unde am incercat emotii ca-n tinerete ! Organizarea, tinuta inalta de joc, fair-play-ul m-au impresionat teribil. Voi reveni cu placere aici - mai ales pt. revederea unor dragi prieteni : Dinicescu, Stoica, Preda, Tomescu si (daca imi accepta prietenia) Liviu Petrescu. Un Paste fericit va urez din toata inima mea !