King Pong Oradea organizator principal 15 Apr 2018 #61 Gheorghe Seica a spus: ma uitam la finala i/a si mi-am dat seama cam ce se vede de la pupitrul......... Click pentru a extinde... Si v-a placut sau nu? Era varianta de rezerva, dar sper ca e mai bine decat nimic!
Gheorghe Seica a spus: ma uitam la finala i/a si mi-am dat seama cam ce se vede de la pupitrul......... Click pentru a extinde... Si v-a placut sau nu? Era varianta de rezerva, dar sper ca e mai bine decat nimic!
Bivolaru Stelian senior 17 Apr 2018 #62 O intrebare. Miercuri 18 si joi 19 aprilie sunt in Oradea. Unde se poate juca tenis de masă si de la ce ore (dupa amiaza, seara) Multumesc!
O intrebare. Miercuri 18 si joi 19 aprilie sunt in Oradea. Unde se poate juca tenis de masă si de la ce ore (dupa amiaza, seara) Multumesc!
Brulea Petre maestru 18 Apr 2018 #63 Bivolaru Stelian a spus: O intrebare. Miercuri 18 si joi 19 aprilie sunt in Oradea. Unde se poate juca tenis de masă si de la ce ore (dupa amiaza, seara) Multumesc! Click pentru a extinde... In fiecare joi de la ora 18 la Pingpongmania, gasesti la competitii locale
Bivolaru Stelian a spus: O intrebare. Miercuri 18 si joi 19 aprilie sunt in Oradea. Unde se poate juca tenis de masă si de la ce ore (dupa amiaza, seara) Multumesc! Click pentru a extinde... In fiecare joi de la ora 18 la Pingpongmania, gasesti la competitii locale