iuliu zedler senior Înscris 19 Oct 2010 Mesaje 6.977 Scor reacție 487 Vârstă 67 Locație Blaj 14 Apr 2019 #61 Vera Esteban - o surpriza placuta ! Felicitari ! La mai mare, ca talent ai !
esteban senior Înscris 2 Dec 2016 Mesaje 277 Scor reacție 108 Vârstă 40 Locație Sibiu 14 Apr 2019 #62 iuliu zedler a spus: Vera Esteban - o surpriza placuta ! Felicitari ! La mai mare, ca talent ai ! Click pentru a extinde... Mulțumesc frumos Trimis de pe al meu ferrari gt spirit folosind Tapatalk
iuliu zedler a spus: Vera Esteban - o surpriza placuta ! Felicitari ! La mai mare, ca talent ai ! Click pentru a extinde... Mulțumesc frumos Trimis de pe al meu ferrari gt spirit folosind Tapatalk
esteban senior Înscris 2 Dec 2016 Mesaje 277 Scor reacție 108 Vârstă 40 Locație Sibiu 14 Apr 2019 #63 banea.radu a spus: Partea (mai) completa: Click pentru a extinde... Merci Radu, aceasta filmare valorează cat 2 finale Trimis de pe al meu ferrari gt spirit folosind Tapatalk
banea.radu a spus: Partea (mai) completa: Click pentru a extinde... Merci Radu, aceasta filmare valorează cat 2 finale Trimis de pe al meu ferrari gt spirit folosind Tapatalk