Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
VISCO a spus:E lichicioasa?![]()
george a spus:la astea lipicioase ajuta si o folie protectoare sau e suficient spray-burete-husa?
vali a spus:Acuma nu stiu daca ati mai jucat cu fete de tipul lui Hurricane2, dar e ceva diferit fata de restul fetelor cunoscute. In prima zi in care am jucat cu ea (dupa ce jucasem cu Globe 999 National) am crezut ca fac cu nervii dar acum nu as mai skimba pe forehand cu alta fata.
- Feelingul e de fata "moarta" fara catapult-efect , dar acest lucru cred ca ii confera un mai mare control fata de celelate fete.
-Saritura e foarte joasa, in prima faza dai o gramada de filee, dar daca dai un topspin sanatos astfel incat sa treci de fileu si sa prinzi masa saritura e "nebunie" curata. Este o fata ideala de joc contra celor ce joaca cu topspin tocmai datorita sariturii joase (sau a "low throw"-ului).
- Efectul e senzational si datorita dwell-time-ului mare si poti juca backspin, topspin fara nici o problema.
VISCO a spus:Am citit in niste review-ri adineaori ca pentru backspin nu ar fi buna ci numai pt topspin. O fi ca la Bryce pt ca efectul low throw se inverseaza cand dai chop si atunci ridici mingia prea sus si te "plesneste" alalaltu.
george a spus:Vali, iar ma pui sa caut prin dictionare!... "dwell-time" in ping-pong inseamna mai precis what? ca in dictionar imi spune de "a starui", "a locui", dar vreau o explicatie mai apropiata de fenomenul ping-pong!
mersi!