xi enting.astept indicatiile vostre daca merita sa le cumpar

La L e mai tare buretele , de jucat nu am jucat cu FX - ala cred ca e cel mai moale din seria Sriver , iar EL e la mijloc.

Dupa ce am mai jucat cu Shark pot spune ca e un lemn minunat . Echipat cu Hurricane 2 (blue sponge) pe forehand si Focus 2 pe rever este super si pentru jocul cu spin si pentru blocuri si smashuri. Merita banii cu varf si indesat !

Nu pot decat sa te aprob.i-a venit si colegului meu Sharkul.Atat ar mai fi de spus ca cu Globe 999 intra orice si rupe tot.

barzalau a spus:
Nu pot decat sa te aprob.i-a venit si colegului meu Sharkul.Atat ar mai fi de spus ca cu Globe 999 intra orice si rupe tot.

8) Ma bucur . Eu consider Sharkul o alternativa ieftina si foarte buna la Tibhar Samsonov Carbon ori Gergely Carbon. Cred ca lemnele astea o sa le pun la pastrare pentru colectia personala.

Hei baieti, astept si eu Sharkul dupa Sarbatori... :) Nu stiu daca am fost inspirat in alegerea fetelor... "mi-au facut cu ochiul" o pereche de Sword King si inca o pereche de Dawei Inspirit.
Sper sa dea rezultate pe Shark, altfel imi comand iar niste Hurricane 2 blue cu 729 Focus II sau Globe 999, caci vad ca sunt deja combinatii testate...

Cele bune!

E testat si Swordul 😉 . Diferenta fata de Hurricane 2 e ca Swordul e mai elastic , mai saltaret , dar tu fiind obisnuit cu din astea (Catapult din ceea ce vad) nu cred ca o sa fie probleme. Swordul , parerea mea este cea mai rapida fata kinezeasca si mai apropiata de caracteristicile europene.. Vad ca se inmultesc amatorii de fete kinezesti :)

Ma intreb doar cum o fi lemnul ala de la XiEnting - Apaqi care are si arilat in componenta si e de 82 de grame ...

eu zic sa nu te mai intrebi.cumpara-l probeaza-l si spune-ne si noua.

DA, VALI ! TU ESTI DESKIZATORUL DE PARTII IN KINEZARII, ASA CA ASTEPTAM PAREREA TA PRIVIND LEMNUL APAQI DE NUMAI 82 GRAME... :)
LASAND GLUMA, TE ROG SA-MI SPUI CUM DAU DE "BLUE SPONGE" LA HURRICANE 2, CACI NU AM DESCOPERIT PE eacheng.net...
SI CARE FATA CHINA CREZI TU CA E CEA MAI ECHILIBRATA (spin, speed, control) DIN CELE TESTATE DE TINE?
multam fain!

DA, VALI ! TU ESTI DESKIZATORUL DE PARTII IN KINEZARII, ASA CA ASTEPTAM PAREREA TA PRIVIND LEMNUL APAQI DE NUMAI 82 GRAME... :)
LASAND GLUMA, TE ROG SA-MI SPUI CUM DAU DE "BLUE SPONGE" LA HURRICANE 2, CACI NU AM DESCOPERIT PE eacheng.net...
SI CARE FATA CHINA CREZI TU CA E CEA MAI ECHILIBRATA (spin, speed, control) DIN CELE TESTATE DE TINE?
multam fain!

blue sponge

blue sponge

nici eu nu am gasit DHS Hurricane 2 (blue sponge),pe eacheng.poate nu specifica ei si sa fie totusi blue sponge?

cat de mult conteaza o fata tasky ,pentru o astfel de serva:
stie cineva care e cea mai buna fata chinezeasca pentru imprimarea unui puternic efect backspin din serva?

asta e o intrebare interesanta... mai ales ca si eu mizez pe serviciu backspin si e stiut faptul ca fețele chinezesti prind mai mult efect... dar care e regina efectelor? :) cunoscatorii sunt rugati sa raspunda!... inainte sau dupa Sarbatori! :)

Cele bune!

si eu sunt interesat de o fata chinezeasca. asteptam raspunsuri:-)

Conteaza mult calitatile de spin ale fețelor dar si mai mult conteaza tehnica executiei. Daca urmariti cu atentie la Ma Lin, in momentul impactului cu mingia, fața cu care o atinge este inclinata mai mult spre spate, nici macar orizontala. Restul miscarilor sunt pentru derutarea adversarului. Eu am exersat mult varianta shakehand a acestei serve si va spun ca se poate dar are o mare doza de risc de a nu trece de fileu daca elanul nu este suficient. In conditii de stres , in timpul meciurilor nu-mi iese decat in proportie de 50%, mai ales ca o alternez cu alte serve diferite. Frumusestea este ca oponentii, cand vad miscarea usor ascendenta, nu iau in serios efectul puternic si "ingroapa" mai mereu mingia la baza fileului. :D

dintre toate fetele cu care am jucat am ramas la bryce fx. ce lemn imi recomandati pentru acest tip de fata?

eu am ..........avut un balsa carbo X5,dar s-a desprins o treime din stratul de carbon.A mai patit cineva asa ceva?
Ma gandesc ca ar fi posibil sa fie din cauza frigului,desi nu merg mai mult de 15 min pana la sala.Precizez ca nu am dat cu paleta in masa.Lemnul e luat de la Buzău.Cum se face ca preturile lor sunt asa mici POWER SPONGE BRYCE FX ( 1.9, 2.1 ) – 110 ron la Buzău si 148.41 RON la Dandoy.Diferenta e enorma!!A observat cineva vre-o diferenta la acelasi produs cumparat de la firme diferite?Sa fie vorba de ceva made in China?

acum ca tot s-a desprins se observa ca stratul de carbon nu e uniform,e mai subtire sau mai gros in unele locuri,iar manerul scartaia de la inceput,deci nu era lipit bine.Era de asteptat ca butterfly sa aiba grija de aceste
"amanunte".

cezarhtn a spus:
eu am ..........avut un balsa carbo X5,dar s-a desprins o treime din stratul de carbon.A mai patit cineva asa ceva?
Ma gandesc ca ar fi posibil sa fie din cauza frigului,desi nu merg mai mult de 15 min pana la sala.Precizez ca nu am dat cu paleta in masa.Lemnul e luat de la Buzău.Cum se face ca preturile lor sunt asa mici POWER SPONGE BRYCE FX ( 1.9, 2.1 ) – 110 ron la Buzău si 148.41 RON la Dandoy.Diferenta e enorma!!A observat cineva vre-o diferenta la acelasi produs cumparat de la firme diferite?Sa fie vorba de ceva made in China?
Vazut in Euro diferenta nu mai este enorma :lol:
Ca s-au dezlipit straturile nu-i de loc normal si as pune asta la "defect de fabricatie", l-as pune frumusel intr-un ambalaj si l-as trimite de unde l-am cumparat sa se "spele cu el pe cap". Daca refuza sa-l inlocuiasca sau sa restituie contravaloarea, OPC. 😉

Cand am spus "enorm", ma gandeam cum poate avea o firma profit comercializand produse cu 30-40% mai ieftine decat pretul pietii. Enorma mi se pare diferenta de pret pentru firma, nu pentru noi cumparatorii. Ai vazut de exemplu BMW cu 30-40% mai ieftin in Romania, decat in afara? :lol:

george a spus:
multam fain!

scuze de intarziere - la oneofakindtrading.com.au . Iar cea mai misto fata e Hurricane2. Am dat doar cu cea cu burete albastru si pot spune ca e cea mai de control si cu efecte senzationale dintre toate fetele cu care am dat.

Back
Sus