Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
barzalau a spus:Nu pot decat sa te aprob.i-a venit si colegului meu Sharkul.Atat ar mai fi de spus ca cu Globe 999 intra orice si rupe tot.
Vazut in Euro diferenta nu mai este enorma :lol:cezarhtn a spus:eu am ..........avut un balsa carbo X5,dar s-a desprins o treime din stratul de carbon.A mai patit cineva asa ceva?
Ma gandesc ca ar fi posibil sa fie din cauza frigului,desi nu merg mai mult de 15 min pana la sala.Precizez ca nu am dat cu paleta in masa.Lemnul e luat de la Buzău.Cum se face ca preturile lor sunt asa mici POWER SPONGE BRYCE FX ( 1.9, 2.1 ) – 110 ron la Buzău si 148.41 RON la Dandoy.Diferenta e enorma!!A observat cineva vre-o diferenta la acelasi produs cumparat de la firme diferite?Sa fie vorba de ceva made in China?
george a spus:DA, VALI ! TU ESTI DESKIZATORUL DE PARTII IN KINEZARII, ASA CA ASTEPTAM PAREREA TA PRIVIND LEMNUL APAQI DE NUMAI 82 GRAME...![]()
LASAND GLUMA, TE ROG SA-MI SPUI CUM DAU DE "BLUE SPONGE" LA HURRICANE 2, CACI NU AM DESCOPERIT PE eacheng.net...
SI CARE FATA CHINA CREZI TU CA E CEA MAI ECHILIBRATA (spin, speed, control) DIN CELE TESTATE DE TINE?
multam fain!