Xiom+Donic

Asta cu : "sinergie concreta a faptelor" chiar mi-a placut!:)

Sfatul meu :
Lemn : Yasaka Sweeden Classic sau Nittaku Septear (al doilea un pic mai rapid dar cu mai putin simt la minge decat primul) (astea 2 mi s-au parut cele mai bune lemne cu care am dat pana acuma)
Fete : orice fete soft de grosime 2.0 (ce v-a recomandat dl Aurel Onut sunt super fete - Xiom Vega Europe sau puteti incerca Joola Energy Xtra)

Tocmai am facut comanda la dl.Tibi urmatorul setup:lemn Xiom Jazz Off- si fete Omega IV Elite 2.0 .Ce parere aveti?

Speed Spin Control
Xiom Omega 4 Elite 8,6 9,8 9,3
Xiom Vega Europa 9,0 9,1 9,0
Yasaka Rakza 7 Soft 8,5 9,4 8,9
Yasaka Rakza 7 8,9 9,2 8,5
Aceste date le-am luat de pe tabletennisdb.com si am construit tabelul ptr. a ma ajuta in luarea deciziei
---------- Post added 28-Dec-2011 at 18:12 ----------
(at) tibi Multumesc frumos. De-abia astept! Cate zile face oare?

Ultima editare:
Cred ca aveti paleta super buna din materialele pe care le-ati achizitionat. Eu joc cu Vega Pro si sunt super bune, dar pe viitor vreau sa trec la Omega IV-sunt mai controlabile si au spin mai bun!!! Felicitari pentru alegere!!!

Cred ca aveti paleta super buna din materialele pe care le-ati achizitionat. Eu joc cu Vega Pro si sunt super bune, dar pe viitor vreau sa trec la Omega IV-sunt mai controlabile si au spin mai bun!!! Felicitari pentru alegere!!!

Multumesc frumos! O sa va informez cat de curand pot despre ele!

Multumesc frumos! O sa va informez cat de curand pot despre ele!
Eu unul abia astept sa aflu cum se comporta fetele,deoarece vreau sa le achizitionez si caut pareri de la cei care le-au folosit.
Sa stapaniti sanatos paleta-Sarbatori fericite alaturi de familie si cei dragi!

Eu unul abia astept sa aflu cum se comporta fetele,deoarece vreau sa le achizitionez si caut pareri de la cei care le-au folosit.
Sa stapaniti sanatos paleta-Sarbatori fericite alaturi de familie si cei dragi!

Multumesc frumos ptr. urari! Asemenea si tie! Si tuturor celor de pe forum!

Astazi am ridicat pachetul! Multumesc d-l Tibi.
Paleta arata impecabil (vroiam sa il intreb pe d.l Tibi daca a avut timp sa o si lacuiasca) ...
Prima impresie :lemnul arata f. bine si mainii i-a "placut" instantaneu de el,foarte echilibrat ..De fapt paleta e foarte echilibrata...Maine o sa o pun in probe! Cred ca o sa ma inteleg foarte bine cu ea....

Asteptam detalii despre comportamentul paletei in timpul jocului!!! Oricum prima impresie conteaza, cu toate ca trebuie sa o testati cel putin o saptamana ca sa vedeti adevarata fata a paletei!!!

Deci...Comparatia o pot face doar cu Razka 7.
Paleta se simte foarte bine ,e liniara(ceea ce mie imi place).Fetele sunt soft(prea soft!),au spin bun dar mai mic decat Razka,viteza mica.De fapt cred ca e normal.Sincer sa fiu ma asteptam la mai mult spin.
Lemnul in schimb e exceptional:are un sunet superb,control la fel si nu e lenes deloc.Excelent finisat.
Pentru primul contact ,per ansamblu,paleta e foarte controlabila,suna placut ,spin suficient.Cred ca alt setup, cu fete mai dure, ar fi mult mai bun in sensul ca lemnul nu ar munci singur si rezultatul ar fi altul.

Si eu simt mai mult lemnul cu rakza 7 soft-deci daca vreau sa simt fetele,trebuie fete de duritate medie sau hard?

Cred ca de fapt problema este nu sa simti lemnul sau fata ci ca acest ansamblu ,lemn+fata,sa se armonizeze astfel incat sa obtii ceea ce vrei de la paleta...Un bun review despre alegere lemne si fete parca are d.l Aurel Onut in sectiune "tutoriale"...

Cred ca de fapt problema este nu sa simti lemnul sau fata ci ca acest ansamblu ,lemn+fata,sa se armonizeze astfel incat sa obtii ceea ce vrei de la paleta...Un bun review despre alegere lemne si fete parca are d.l Aurel Onut in sectiune "tutoriale"...

Chiar daca lemnul si fetele se pot armoniza foarte bine si rezulta o multitudine de setupuri bine echilibrate si foarte functionale la masa de joc mai este ceva in ecuatie jucatorul ;) care nu se va armoniza decat cu foarte putine setupuri din cele mentionate de mai sus, sau poate numai cu unul .

Cred ca fiecare dintre noi visam paleta ideala,care sa se muleze perfect pe stilul,pe abilitatea,pe tupeul,pe imaginatia,pe ceea cu ce ne-a dotat mama natura.Visam palete de multe ori "nepamantene"(cred ca majoritatea dintre noi...mai suntem inca..copii la acest capitol) si poate un setup de pe acest "tarim",care s-ar mula cel mai bine pe calitatile fiecaruia ramane pentru totdeauna neincercat.Marii campioni,ajung mari inca de ...mici,cand antrenorul,altcineva cu fler observa ceva azi,maine si exploateaza la maximum "geniul"jucatorului de tenis de masă...
...Asa ca ramanem in continuare "copiii" nimanui si ai tuturor,...si incercam noi setup-uri...si visam frumos.Cat de frumoasa poate fi viata?

Unul din aspectele frumoase ale vietii este dat de diversitate...Ce bine ca exista diversitate!Ce bine ca suntem unici!
Cat de curand voi schimba fetele (cele din semnatura) cu altele si as vrea ori Rakza 7 ori Omega 4 Pro.Care ar fi diferenta intre ele?A jucat cineva cu amandoua?Daca da il rog sa explice.

Back
Sus