dado_daniel
senior
Daca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Tenergy sunt scule printre fețele astea noi de se lipesc cu apa...nu prea ma pricep la ele, dar astea fata de alte fete care se lipesc permanent sunt super elastice mereu, si au si efect si viteza si tot ce le trebuie...Nu cred ca se compara cu alte modele, cel putin deocamdataDado.daniel a spus:Daca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!
Fiecare zice cu ce a experimentat. Si eu pot zice acelasi lucru despre Sinus Alpha ca am jucat cu ea. Nu as da-o pe 10 tenergiuri - Tenergy 05 e piatra pe langa Sinus Alpha.Eugen a spus:Tenergy sunt scule printre fețele astea noi de se lipesc cu apa...nu prea ma pricep la ele, dar astea fata de alte fete care se lipesc permanent sunt super elastice mereu, si au si efect si viteze si tot ce le trebuie...Nu cred ca se compara cu alte modele, cel putin deocamdataDado.daniel a spus:Daca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!![]()
Uite asta nu am incercat, am incercat dintre astea cu apa urmatoarele:vali a spus:Fiecare zice cu ce a experimentat. Si eu pot zice acelasi lucru despre Sinus Alpha ca am jucat cu ea. Nu as da-o pe 10 tenergiuri - Tenergy 05 e piatra pe langa Sinus Alpha.Eugen a spus:Tenergy sunt scule printre fețele astea noi de se lipesc cu apa...nu prea ma pricep la ele, dar astea fata de alte fete care se lipesc permanent sunt super elastice mereu, si au si efect si viteze si tot ce le trebuie...Nu cred ca se compara cu alte modele, cel putin deocamdataDado.daniel a spus:Daca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!![]()
Cu ce tip de solutie le-ai incercat ? .. pe baza de apa ?Eugen a spus:Uite asta nu am incercat, am incercat dintre astea cu apa urmatoarele:
Donic coppa silver sau ceva de genul - moale, misto, dar daca o lasi 3 zile pe paleta parca joi cu meteor din ala din copilarie, adica e soft dar parca nu prinde nici un efect.
Tenergy 64 - buna, nu are acelasi efect ca tenergy 05 dar e mai elastica si merge bine pe forehand
Tenergy 05 - foarte efectuoasa, dar grea din pacate. Cred ca varianta de 1,9 mm ar fi mai ok, mai ales ca oricum ea sare tare
sriverG3fx - foarte moale, sunet de proaspat lipit, dar aceeasi senzatie de antipower obosit ca la donic silver - evident din punctul meu de vedere, am inteles din alte surse ca sare excelent.
Evident, parerile de mai sus sunt foarte personale si nu trebuie luate in consideratie in cazul in care vreti sa cumparati astfel de fețe. Toate ar trebui incercate zic eu![]()
Constat cu uimire ca nu vad nici un Sinus in semnatura ta !vali a spus:Fiecare zice cu ce a experimentat. Si eu pot zice acelasi lucru despre Sinus Alpha ca am jucat cu ea. Nu as da-o pe 10 tenergiuri - Tenergy 05 e piatra pe langa Sinus Alpha.Eugen a spus:Tenergy sunt scule printre fețele astea noi de se lipesc cu apa...nu prea ma pricep la ele, dar astea fata de alte fete care se lipesc permanent sunt super elastice mereu, si au si efect si viteze si tot ce le trebuie...Nu cred ca se compara cu alte modele, cel putin deocamdataDado.daniel a spus:Daca aveti experiente cu ambele fete luminati-ma si pe mine!![]()
da, numai solutie pe baza de apa, fara booster, etc.Marian023 a spus:Cu ce tip de solutie le-ai incercat ? .. pe baza de apa ?Eugen a spus:Uite asta nu am incercat, am incercat dintre astea cu apa urmatoarele:
Donic coppa silver sau ceva de genul - moale, misto, dar daca o lasi 3 zile pe paleta parca joi cu meteor din ala din copilarie, adica e soft dar parca nu prinde nici un efect.
Tenergy 64 - buna, nu are acelasi efect ca tenergy 05 dar e mai elastica si merge bine pe forehand
Tenergy 05 - foarte efectuoasa, dar grea din pacate. Cred ca varianta de 1,9 mm ar fi mai ok, mai ales ca oricum ea sare tare
sriverG3fx - foarte moale, sunet de proaspat lipit, dar aceeasi senzatie de antipower obosit ca la donic silver - evident din punctul meu de vedere, am inteles din alte surse ca sare excelent.
Evident, parerile de mai sus sunt foarte personale si nu trebuie luate in consideratie in cazul in care vreti sa cumparati astfel de fețe. Toate ar trebui incercate zic eu![]()
A fost mult timp la semnatura , acum e la pastrarelaky a spus:Constat cu uimire ca nu vad nici un Sinus in semnatura ta !