xiom sigma pro

accept orice sfat. tocmai de aceea am intrat pe acest forum si am deschis topicul cu fetele pe care le folosesc. dupa cum se vede in semnatura mea, detin si o paleta asemanatoare celor recomandate de voi doi cu care am jucat o luna si ceva si am zis ca-mi doresc altceva. am apelat la sfatul d-lui aurel si altor cativa, precum si a d-lui tibi, dar decizia referitoare la paleta am luat-o eu. tipul cu care joc eu, ma pune sa joc aproape de masa si sa atac. de aici si frustrarea mea la retururile pe rever care se duc dincolo de masa. am pus un overgrip si paleta mi se pare super ca si greutate, ca si "facuta pe mana", sa zic asa. imi stiu limitele si incerc sa stabilesc care sunt minusurile mele si care ale paletei. evident ca plusurile sunt numai ale ei, ptr ca eu am invatat sa joc tenis la 30 de ani si nu am automatismele formate ale cuiva care a inceput de la o varsta frageda si a fost sfatuit de un cunoscator in ale tenisului de masa. principala mea tinta e sa slabesc si imi reuseste. de cand m-am apucat de tenis am slabit de la 131 la 124 de kg si am de gand sa o tin tot asa. ca extra, mai bat si pe cate un filiform care la finalul jocului se arata mirat ca ma pot misca foarte repede ptr cineva cu greutatea mea si sa-l mai si "umilesc", intra la bonusuri. chiar azi m-am intalnit cu un tip de la mine din sat, care a sugerat ca ma va bate cu paleta legata de picior si pe care l-am lasat sa creada asta. ideea este ca sper sa joc si mai bine cand voi atinge suta, ptr ca de multe ori ajung cu intarziere la minge si desi o ating nu o lovesc controlabil. asta cred ca e minusul principal, din cauza greutatii si implicit a plasamentului necorespunzator( exceptand automatismele).
chestia ca imi doresc o paleta de "fitze" dupa parerea unora, se datoreaza faptului ca imi place sa am lucruri de calitate si cu nume, mai ales la hobby-uri, desi nu dispun de multi bani.
in rest, ziceti-mi orice baieti, numa sa nu ma injurati daca nu sunteti siguri ca nu stati bine la doua discipline olimpice. adica boxul si alergarea.

partenerul meu de tenis de masă joaca cu paleta mea, cea cu fete donic. am facut schimb de palete cateva seturi si e diferenta mare. lui i-a placut paleta cu fete xiom iar mie mi s-a parut paleta cu fete donic foarte "moale". lipsa mea de experienta in a executa servicii scurte si cu mult efect, constituie un handicap ptr jocul meu. o sa remediez pana in toamna si acest aspect si poate apar si pe la amatur. acum nu vreau sa ma fac de kko, asa ca mai astept sa scad in greutate si sa cresc in joc.

Din gama Sigma, am dat cu Sigma Europa pe Dr. Neubauer Buldog, care e un ALL+ cu miez de balsa. Rezultatul a fost slabut! Cat o fi ea de fata mai moale(totusi e un parametru destul de relativ), topspinul de aproape si de la semidistanta, nu a mers mai de loc, mi s-a parut plata si fara viata cam la toate procedeele tehnice, datorita duritatii ei. Poate fi un fapt arhicunoscut de unii, dar acest experiment mi-a intarit convingerea, ca fetele din aceasta gama nu sunt compatibile cu lemnele moi, de la ALL+ in jos. Gama Sigma fiind conceputa pentru lemne de viteza si un stil de joc agresiv, in forta, de la semidistanta si mai ales distanta, recomand ca allrounderii, ( ca mine) sa se tina departe de aceastea.

Ultima editare:
GLUMA Am citit cu mare interes cele scrise , si constat ca cea mai mare problema e .... bucatica aia dintre paleta si umar. sper sa nu va suparati pe mine . scuzeeeeeeee .

Din gama Sigma, am dat cu Sigma Europa pe Dr. Neubauer Buldog, care e un ALL+ cu miez de balsa. Rezultatul a fost slabut! Cat o fi ea de fata mai moale(totusi e un parametru destul de relativ), topspinul de aproape si de la semidistanta, nu a mers mai de loc, mi s-a parut plata si fara viata cam la toate procedeele tehnice, datorita duritatii ei. Poate fi un fapt arhicunoscut de unii, dar acest experiment mi-a intarit convingerea, ca fetele din aceasta gama nu sunt compatibile cu lemnele moi, de la ALL+ in jos. Gama Sigma fiind conceputa pentru lemne de viteza si un stil de joc agresiv, in forta, de la semidistanta si mai ales distanta, recomand ca allrounderii, ( ca mine) sa se tina departe de aceastea.
Atunci cand am recomandat ca allrounderii(ca mine) sa se tina deoparte de fetele mai tari(>45 grade), am facut-o referindu-ma la nivelul si stilul meu de joc si la cei care prefera lemnele mai moi, pana la ALL. Departe de mine de a desconsidera la modul absolut o fata apartinand unui brand anume, caci gama Sigma se bucura de aprecierea multori jucatori, cu mult mai buni ca mine, mai ales in practicarea unui joc in viteza, foarte ofensiv. Faptul ca nu ma impac cu fete tari pe lemnele mele preferate e o realitate subiectiva, ce nu are legatura cu calitatea intrinseca a unei fețe.

Back
Sus