YOKOHAMA 2009

Re: YOKOHAMA 2009

Mananca si ei o paine. Ca sa-si justifice activitatea, mai fac si ei exces de zel cateodata.

Am vazut si la sfertul Maze - Ma Long o arbitra din Egipt care a vrut neaparat sa iasa in evidenta si la 10-9 pt Ma Long i-a luat asiaticului punct pentru ca nu a servit regulamentar. Ciudat este ca atunci cand ma uitam la meci tocmai remarcasem ca Maze nu arunca mingea vertical, ci o arunca spre el. Probabil ca sunt un profan pentru istoria tenisului de masa egiptean, dar inca nu am auzit de vreo performanta extraordinara a vreunui jucator din aceasta tara. Si atunci de ce arbitrii de acolo? Money rules?...

4-0 clar pt wang hao!!!
Wang Liqin a incercat sa ajunga(cred ca in toate seturile l-a ajuns de pe la vro 8-1,sa conduca cu 9-8 si totusi sa piarda),dar Wang Hao a fost total peste el.I-a anihilat tot jocul :lol:

Hao l-a batut pe Liqin cu armele lui. Niciodata nu l-am vazut pe Hao sa joace asa departe de fileu iar capacele lui Liqin au fost inutile (mai putin cele active), plus ca Liqin a fost si epuizat dupa 4-3 cu ChenQi si 4-3 ieri cu Ma Lin.

A imbatranit Liqin si plus de asta pe W. Hao nu l-am mai vazut niciodata intr-o forma atat de buna. Bravo lui, poate acum o sa fie altfel privita priza toc 😉 , cine a spus ca e slab pe rever sa verifice statisticile, a jucat mult mai bine cu reveru decat cu forehandu

Finala la simplu fete sa jucat pe "Butterfly Toshiba" :lol:

Back
Sus