Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Să înțeleg că mă aveți în vedere cu transferul la Open, dat fiind că ați modificat nr de participanți și data limită? Postarea 470.Mulțumesc.De Luni incolo in limita locurilor disponibile.
Daca solicitati AZI, da, va avem in vedere. Nu s-a modificat nicio data limita.Să înțeleg că mă aveți în vedere cu transferul la Open, dat fiind că ați modificat nr de participanți și data limită? Postarea 470.Mulțumesc.
Saptamana trecuta, Marti, s-au mutat 12 locuri de la open la elite, ca urmare a listelor din acel moment.️ Avand in vedere dinamica inscrierilor am hotarat sa suplimentam locurile la Elite + Masters si sa reducem locurile la Open astfel
Elite + Masters - 120 locuri
Open - 108 locuri
️ mentionez faptul ca 2 grupe de la Elite vor juca in sala Avram Iancu (2,5 km distanta) grupele inferioare. Grupele superioare vor continua in Sala Sporturilor
Nu s-a luat in considerare solicitarea?Se transferă de la avansați la open Mateuț Vasile Zalău