După cum vedeți foaia cu rezultatele de la gr. 7 a ajuns la Organizatori astfel:
- rezultatele trecute corect;
- clasamentul trecut eronat.
Fără a fi grafolog, dar analiz?nd cifrele
2 și
3 scrisul pare a fi al Dl. Docan. Dar e posibil să mă înșel.
Responsabilitatea completării clasamentului revine, indiscutabil, șefului de grupă (?n speță Trocan Alexa), care la sf?rșitul jocurilor completează foaia, face clasamentul, recuperează pixul și mingea și le predă la organizator.
Eu personal, trec rezultatele în fișier, fac clasamentul, după care îl compar cu cel de pe foaie.
Dacă cele două coincid semnez foaia și o pun deoparte.
Dacă sunt diferențe fac verificări:
-am introdus rezultatele corect?
-am calculat setaverajul corect?
-eventual, chem șeful de grupă pentru lămuriri.
La Comănești Silviu, fiind singur la butoane (dar nejucând și cu mine on-line prin team-view-er) n-a avut timp să facă toate aceste verificări.
A trecut clasamentul scris
greșit pe foaie.
Cred că e mult spus "vina aparține în totalitate organizatorilor"!
La strigarea grupelor superioare Dl. Docan ar fi trebuit să se ducă la masa organizatorilor și să sesizeze eroarea. La sală, nu pe forum după terminarea concursului. NU a fost!
Am asistat ca spectator la un caz identic. Tot cu Domnul
Docan. Ghinionist de serviciu, o fi ajuns domnia sa să parafrazeze un film din anii 70: Toate mi se întâmplă numai mie.
București. Tunreu B+ WTTD - 2018
După strigarea grupelor superioare apare la masa organizatorilor Dl. Docan cu ""reclamația" că nu e pe locul 1 în superioară deși a câștigat grupa inferioară.
Cătălin scoate foaia, se uită pe ea și ?i răspunde că așa a fost completată foaia cu Dl. Docan pe locul 2 și că el nu modifică grupele superioare. Greșeala le aparține jucătorilor.
Dl. Docan a mulțumit, s-a ?ntors și a plecat să joace grupa superioară de pe locul 2.
După plecarea acestuia i-am atras atenția lui Cătălin că ar trebui să schimbe locurile și să re-printeze cele 2 grupe superioare. Răspunsul a fost NU. Ei au greșit.
Totuși, după ce l-am mai rugat o dată a fost de acord și le-a modificat.
Ce nu-mi explic aici este de ce la București Dl. Docan nu a spus nimic, iar la Comănești a tăcut la sală și a comentat pe forum.
Oameni buni, dacă sesizați erori de genul acesta mergeți la organizatori cât mai repede, să poată eventual să le corecteze. După concurs degeaba ne plângem pe forum.