AmaTur: Turneu A+ Zilele Comanestiului ed XV -sambata.03.08 H/O duminica 04.08.A/E

Are MP de Hobby....o inscriu,dar degeaba,cred..poate vrea la Hobby,sambata?

Din acest moment inscrierea prioritara dupa loc in clasament a incetat

Ultima editare:
Au fost publicate in pagina 1 post 2 listele actualizate in conformitate clasament August
Daca observati vreo omisiune sau neconcordanta rog sa o semnalati,multumim
au survenit cateva schimbari de categorie si ,implicit,schimbarea zilei de concurs
1.Vulpescu Radu-de la Av la O
2.Untu Adr-de la H la Av
3.Ghitu Liviu -de la H la Av
4.Tofeni Florin-de la O la Av
5.Hortolomei Andrei-de la Av la O

Rog un feedback din partea celor nominalizati mai sus,tinanad cont de schimbarea zilei de participare la concurs

Poate am omis ceva,cei interesati sa verifice va rog

Ultima editare:
Ziua de concurs este buna, numai ca am o intrebare. La hobby eram inscris pe lista principala. Acum, ca am schimbat categoria prin promovare, raman pe lista de asteptare sau e sigur ca voi participa? (Untu Adrian, Iasi, Avansati)

Listele publicate sunt in conformitate cu clasamentul la zi,.din pacate esti pe lista de asteptare la Avansati,,fiind vb despre un concurs A+.,caz in care se aplica art 4.3.1 alineat 3
.In cazul unui concurs A,unde se aplica art 4.3.1 alineat 2,erai inscris in ordine cronologica

Au fost publicate in pagina 1 post 2 listele actualizate in conformitate clasament August
Daca observati vreo omisiune sau neconcordanta rog sa o semnalati,multumim
au survenit cateva schimbari de categorie si ,implicit,schimbarea zilei de concurs
1.Vulpescu Radu-de la Av la O
2.Untu Adr-de la H la Av
3.Ghitu Liviu -de la H la Av
4.Tofeni Florin-de la O la Av
5.Hortolomei Andrei-de la Av la O

Rog un feedback din partea celor nominalizati mai sus,tinanad cont de schimbarea zilei de participare la concurs

Poate am omis ceva,cei interesati sa verifice va rog

confirm si eu (Tofeni Florin)

cata_60 lista de asteptare e in ordinea clasamentului (cum e postat acum) sau cand se retrage cineva se ia in ordinea inscrierii pentru cei din lista de asteptare?

Back
Sus