AmaTur: Turneu A+ Zilele Comanestiului ed XV -sambata.03.08 H/O duminica 04.08.A/E

Doar informațiile despre desfășurarea turneului sunt absente.

Am eu cateva informatii:
-Inscrierile au inceput la 9,15, o data cu aparitia OT-ului, grupele la OPEN au inceput la 10,05.
-Dimensiunile spatiilor de joc au fost prea mici (8,80x4,40) si, desi mantinele au fost, numarul stopurilor a fost ingrozitor pentru un A+. Recordul meu a fost cand, la un stop, am returnat 4 mingi de la vecini din zona mea zona de joc.
- In rest, atentia si primirea organizatorilor au fost excelente, sala, lumina, racoarea si condensul la cote FB.
- Despre mine, doar de bine, nu am castigat nici un joc, dar am avut acumulari pe toate planurile. Voi reveni cu placere.

Doua precizari;
1.La mai toate concursurile Amatur,O.T. trimite listele cu participanti unui organizator local in seara dinaintea concursului pentru ca acesta,ajungand invariabil mai devreme la sala,sa poata incepe inscrierile..Listele cu participanti au fost trimise prin mail dlui Motoca (prof informatica,membru in C.O.Local) vineri seara orele 20.00 tocmai pentru a se putea actiona cu rapiditate sambata dimneata.Din pacate echipa din Comanesti a putut intra in sala doar seara la orele 20.00,terminand de aranjat mesele la miezul noptii si neavand timp de altceva.Dimineata ,desi au venit la 8.00,nu au putut printa listele deoarece imprinmanta adusa initial a avut o problema de functionare (datorita transportului),samd,,,,Daca ar fi intrebat pe cineva dintre organizatori,autorul postului ar fi aflat cum sta treaba
2.Am ajuns la sala la ora 8.45,

Ultima editare:
Buna dimineata.Nu cred ca un concurs A+,este strict secret.Asa cum nu cred ca la partea de logistica nu a existat un leptop de pe care sa se transmita datele.Mai asteptam!Poate ca azi dupa finala de la olimpiada.

Sectiunile A-E au inceput la ora stabilita fra absenti.Grupele inferioare sunt cele publicate de ieri in pag anterioara

Back
Sus