AmaTur: Turneu A "Zilele Comăneștiului", Ediția a XIII-a, Comănești - Sâmbătă 06.08.2022

Imi pare foarte rău să văd asemenea postări si reclamatii care au generat si sancțiuni, tocmai la un turneu la Comănești, cu atât mai mult la Comănești!
Departe de mine gândul să fiu împotriva sistemului, dar, când un organizator se preocupă și face tot posibilul să mulțumească pe toată lumea, să ne simțim cu toții bine, dar ce zic eu bine? Pot spune "ca-n Rai", cu ospitalitate de nota 10, (masă dimineața+prânz+de-ale gurii - cât cuprinde) + acces la piscină etc, așa cum ne-a obișnuit Comăneștiul de ani de zile, după ce trece o asemenea minunăție de turneu, să afli că s-au aplicat sancțiuni organizatorului, nu poate decât să-ți lase un gust amar!
Nu vreau sa mă înțelegeți gresit, poate am sau nu și o mică doză de subiectivism, dar, in ceea ce mă privește, am 102 turnee la care am participat si pot să afirm cu mâna pe inimă, la 3 noaptea, dacă mă trezesti din somn si mă intrebi " Unde ți-a plăcut cel mai mult din toate turneele la care ai fost prin țară ?
" Unde mergi cu cea mai mare plăcere la vreun turneu de tenis ?"
Raspunsul meu este mai mult decât evident:" La Comănești".
Și, dați-mi voie, vă rog, să cred că mai sunt mulți, mulți... care vor răspunde la fel!
Sigur, regulamentul trebuie respectat, dar dincolo de reguli si alte norme legale care reglementează bunul mers al unui turneu, eu zic că noi, participanții la turnee, să mai gândim si să acționăm și cu inima...

Gabi, au fost lucruri pozitive, dar și negative. Finala OPEN a fost jucată într-un colț de sală, fără să fie nici măcar anunțată. O finală se joacă în mijlocul salii. A durat 1h30min sa intre cei din 9-16 sa joace un meci la Open, nu exista masă sa joace. Pe viitor, rog mai puțin concurenți sau turneu în 2 zile.

Trimis de pe al meu CPH2145 folosind Tapatalk

Dacă ți-aduci bine aminte, Vlad, tu si Hariuc Costică, din Vaslui, erați pe lista de așteptare de mult timp si erați gata-gata să nu prindeți loc la turneu... Dacă tot ați prins loc, tocmai tu contești că vrei turneu cu mai puțini participanți?
In rest, da, e posibil să ai și nemulțumiri, c-asa--i in tenis, dar... Hai să fim si oameni de inteles atunci când sunt circumstanțe de inteles!
Nu vreau să particip la nici un fight cu tine sau cu altcineva, așa încât, va asigur, că nu voi mai posta nimic.
Multumesc!

Domnule Oancea, ne aflam, totusi, pe un forum de discutii, chiar pe topic-ul turneului, unde Vlad nu a facut decat sa-si expuna sau pare personala cu privire la turneu (ceea ce putini participanti fac, din pacate)..
Desigur, despre Comanesti se vorbeste la superlativ, pe buna dreptate, insa trebuie sa respectem si parerile mai putin pozitive, daca sunt exprimate civilizat si fara atacuri la persoana...
Nu cred ca decizia CD, de sanctionare a organizatorului tehnic, a fost " generata" de postarea lui Vlad. E clar ca au fost luate in considerare (si) alte aspecte (pareri)...
Oricum, problema supraincarcarii listelor de participanti, pare sa devina o obisnuinta la majoritatea turneelor ​​(A) ce se desfasoara pe durata unei singure zile, cel putin in Zona 1 (aspect usor de observat prin comparare cu alte zone)
Este clar ca organizarea unui turneu . presupune, de multe ori, eforturi apreciabile, insa evaluarea corecta a raportului dintre loc/perioada si nr. de participanti trebuie sa constituie un obiectiv la fel de important pentru organizatori ca si asigurarea logistica...Sa nu uitam, totusi, ca si participantii (care prind loc) fac eforturi apreciabile...de fapt, in final, ei conteaza, nu -i asa?
In rest, sa auzim numai de bine!

Bună ziua!
Ne pare rău că trebuie să intervenim pentru anumite probleme negative / inconveniente. In cazul de față nu a fost respectat anunțul turneului cu privire la numărul de participanți, iar persoana care răspunde de această parte este organizatorul tehnic Iulian Gherasim. Având in vedere că pe timpul turneului s-au petrecut si alte activități care nu țin de persoana Dumnelui, s-a luat legătura cu acesta si cu simț de răspundere si-a asumat vina, astfel Comitetul Director sanctionează pe Iulian Gherasim cu Avertisment.
Mie trebuia să-mi dați avertismentul deoarece Iulian nu a făcut decât să respecte tot ce i-am zis deci îmi asum. Scuze încă o dată pentru inconvenientul creat.

Trimis de pe al meu SM-G998B folosind Tapatalk

OK, am inteles, nu s-a respectat litera regulamentului, au fost primiti cativa jucatori in plus, dar oare nu cumva ASTA ESTE SPIRITUL AMATUR? Personal, sunt de acord cu ceea ce a facut Iulian Gherasim, sunt convins ca si-a asumat decizia si avertismentul ar trebui privit ca un punct de onoare :-) Personal, prefer sa joc un meci (sau mai multe) in plus, decat sa vad jucatori exclusi din concurs. Pe de alta parte, este realmente neplacut sa apara un stol de baietzi destepti la sala si sa zica in gura mare ca ei tot au venit si de ce sa se mai inscrie, ca tot aia este etc... Linia intre permisivitate si anarhie este punctata...

Imi cer scuze anticipat daca cu postarea mea am deranjat pe cineva.

Pot sa spun ca m-am simtit foarte bine la acest turneu si voi reveni cu placere daca voi mai avea ocazia. Eu personal am doar cuvinte de lauda pentru organizatori turneului care au muncit din greu pentru a realiza acest turneu.

Parerea mea personal cu privire la faptul daca a fost depasit numarul de participanti la turneu este unrmatoarea :
1. In prima postare este mentionata urmatoarea fraza "In funcție de dinamica înscrierilor sistemul de joc și numărul maxim de jucări de categorie pot suferi modificări, care vor fi anunțate pe forum cel târziu joi seara 04.08.2022, ora 20.00"
2. Pe 04.aug.2022, 12:43 postrea 267 pagina 11 si respectiv pe 04.aug.2022, 12:51 postarea 268 pagina 11. Se reduce numarul de particpanti hobby la 35, se suplimnteaza numarul maxim de participanti la open 55 si la avansati 60.
3. Pe 04.aug.2022, ora 19:56 postul 290 pagina 12 se suplimenteaza numarul maxim de participanti la avansati de la 60 la 65.

In concluzie eu personal cred ca nu a fost incalcat regulamentul cu privire la numarul maxim de participanti.

Back
Sus