Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Dragilor, vă mulțumim pentru participare și vă mai așteptăm. Mulțumim încă o dată domnului Primar Ec. Viorel Miron pentru tot sprijinul acordat. Mulțumim prietenilor de casă pentru susținerea acordată pe toată durata competitiei. Felicitări câștigătorilor în special celor din Comănești Paul și Sandrino. Pe data viitoare Gabi, Gabriel, Costel ,Silviu, Cătălin și familia Amatur Comănești!
Felicitări organizatorilor în primul rand, felicitări castigatorilor, felicitări tuturor participanților!
Comăneștiul va deveni în viitorul apropiat principala '' atractie'' a tenisului de masa. Mulțumesc pt tot ceea ce au oferit și oferă organizatorii de la Comănești.
În atenția domnului Cozma Cătalin:
Odată cu participarea mea la competiția de la Comănești am observat că am doua conturi active amatur: Stancu Marcel și Stancu Maricel. Cum nu știu care este procedura în astfel de situații v-aș ruga să ma ajutați să contopesc cumva cele doua conturi într-unul singur pentru a evita orice confuzie pe viitor. Numele meu este Stancu Maricel și, pentru orice alte detalii răspund la numărul de telefon 0726105107. Vă mulțumesc!