Nu te cunoaște nimeni cu numele koasa, fii mai explicit
Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk
Cum nu-l stii(!?), a luat locul 3 la incepatori, A+ Cheile Grădiștei, culmea, cu o minge ovală

Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu te cunoaște nimeni cu numele koasa, fii mai explicit
Cum nu-l stii(!?), a luat locul 3 la incepatori, A+ Cheile Grădiștei, culmea, cu o minge ovalăEuforia a fost așa de mare incât a rămas numai koasa.
Nene Gelu...dacă tot nu ai ce face...găsește un urs din zona...și plimbă-l....vezi-ti de treaba ta... Daca am lăsat-o moarta data trecută asta ?nseamnă că ți-am dat ignore că nu meriți mai mult. Și te rog..nu mă plictisi cu replayuri la acest post...
O să te plictisesc daca mai ai placerea să participi la un turneu unde sunt organiator. O să-ti raspund "plimbă ursul"
Ba chiar o să mă înscriu...sunt curios...Io știu că e Amator Romania nu Amatur Bv...o să întreb și pe alții în temă...
D-le Gelu, vedeți-vă de treaba dumneavoastră noi avem Koasa noastră și vorbim cum ne permitem cu ea,așa ca vedeti-vă de organizările dumneavoastră, trebuie să vă mai aduc aminte că sunteți "persona non grata" pentru Comănești.Cum nu-l stii(!?), a luat locul 3 la incepatori, A+ Cheile Grădiștei, culmea, cu o minge ovalăEuforia a fost așa de mare incât a rămas numai koasa.
D-le Gelu, vedeți-vă de treaba dumneavoastră noi avem Koasa noastră și vorbim cum ne permitem cu ea,așa ca vedeti-vă de organizările dumneavoastră, trebuie să vă mai aduc aminte că sunteți "persona non grata" pentru Comănești.
Și...oricum...să văd ce va face când mă voi înscrie la turneele organizate exemplar de domnul...nu e tarlaua moștenită...