AmaTur: Turneu A+ "Zilele Orasului Falticeni-ed.XIV-"sambata 16.07-duminica 17.07

Salutari tuturor! Asa cum nimeni si nimic nu e perfect pe lumea asta, am sa va spun ca m-am simtit foarte bine in Falticeni, unde am sa revin cu mare drag.:clap: Un turneu A+, de anvergura, pe durata a doua zile, in mai multe locatii, cu sute de participanti, genereaza, in mod firesc si mici disfunctionalitati. Mare parte din ele au fost depasite repede... prin buna grija a organizatorului si/sau a jucatorilor... In mod cert, cei care au avut de pregatit si de tinut acest turneu au venit in sprijinul nostru al pasionatilor tenisului de masa cum au putut ei mai bine (locatii corespunzatoare, protocol consistent :thumbup: , materiale de premiere deosebite).
De aceea, imi place sa cred ca turneele urmatoare, oriunde ar fi organizate si indiferent de categoria lor, vor fi agreate de toti jucatorii...:wave:

Emi asta e treaba??? Lipsesti 3/4 ore si totusi termini la ora 15.00 turneul???? Offff! Oare ce trebuie sa mai facâ organizatorii ca sa fim cu totii multumiți?? Bravo Emi pt tot ce faci! ( ca esti putin mai impunator decit alti organizatori?? Asa este! Dar se cistiga timpi fara rost pierduți prin fața salii prin implicarea ta ) BRAVO BRAVO BRAVO!

Multumesc Marius de aprecieri.
Voi sunteti mierea aceea dulce amaruie care inca ma mai tineti pe aicea.:grin:.
Discutiile directe cu voi sa sti ca sunt foarte multe si majoritatea oamenilor isi doresc o organizare mai exigenta , si corecta fata de timpi de joc si asteptare.Incercam pe mai departe sa imbunatatim relatia Organizator -jucator.Dar cu astfel.de elemente perturbatoare o sa mai avem de munca.

Multă lume știe că Emi e puțin mai exigent când e vb de organizarea unui turneu, de asta are și o gândire de neamț :) , la cât o fi lipsit dar ca sa termini un turneu la acea oră e un mare Bravo Emi, și in sala unde sa desfășurat openul a fost o organizare ireproșabilă, așa ca hai să numai căutăm răutăți să găsim si partea bună a unui turneu și cât sa muncit pentru a ieși un turneu bun.
Felicitari Cozma și Emi a fost un turneu fain!!!

Organizare foarte buna, aparatele de dezumidificare aduse de d-nul Cozma si-au facut treaba pe deplin, acum nu ca vreau sa-l laud pe omul asta dar chiar ca e o gazda excelenta si se straduieste din rasputeri sa faca asemenea concursuri. Nu mai spun ca multi dintre participantii care au avut ghinionul sa nu se califice in etapele superioare au fost cei mai "fericiti" pe final. Cozma asta chiar ca merita sa fie in topul organizatorilor de turnee. Si cine nu-i de-acord cu mine sa faca concursuri pe doua zile in doua sali (in conditii grele), s-apoi mai vorbim.
Felicitari pentru organizare, felicitari tuturor participantilor, multumiri sustinatorilor, scuze acelora carora le-am gresit (eu sau altii), sa ne revedem sanatosi la urmatoarele concursuri.

Respect.

Vincentjohn este unul si acelasi cu userul Eltibi .
O
O sa unesc cei doi useri si acord un avertisment lui Eltibi.

Multumesc frumos de operativitatea aratata.Nu prea intelegeam eu rautatea si agresivitatea mesajului, dar se pare ca este tot un vanator de puncte care isi calculeaza si tranteste meciuri pt a obtine anumite pozitii pt clasament , pe care i-am avertizat la ultimul turneu la Piatra Neamt ca o sa fiu vigilent si o sa incerc sa contracarez aceste gesturi nesportive si sfidatoare fata de ceilalti participanti.
Deci prin urmare userul Eltibi, Jucatorul Mihalcea Stefan Tiberiu va fi suspendat de la toate turneele unde voi fi eu implicat inclusiv Turneul Final, si rog Comitetul Director sa analizeze situatia si luarea masurilor corespunzatoare pt atitudinea lui denigratoare la adresa unui organizator, fara dovezi relevante ,si pt folosirea userului dublu pt a duce la capat aceste manifestari.Deasemeni va rog sa analizati si rezultatele turneelor ,si mai ales curba ascendenta avuta,aproape exponential.pana la MP 10.dupa care a aparut o coborare la fel.de exponentiala.

De aceea, imi place sa cred ca turneele urmatoare, oriunde ar fi organizate si indiferent de categoria lor, vor fi agreate de toti jucatorii.....:wave:
Nu stiu daca locatia e un criteriu care trebuie agreat de jucatori. In general organizatorii pe baza feedbackului de-a lungul timpului si pe baza accesibilitatii la o sala sau alta pot organiza sau nu turnee intr-o locatie sau alta. Noi ca jucatori putem veni sau nu intr-o locatie daca ne-a placut sau nu ne-a placut in acea sala in trecut dar nu cred ca e necesar vreun fel de veto din partea noastra (ca jucatori) relativ la o sala sau alta. Asta e opinia mea relativ la acest aspect, sper sa nu fie cu suparare.

Bună ziua !
E loc pentru îmbunatățirea iluminării sălii LOVINESCU.
Asta pentru a fiobiectivi .
Cu respect,
Gheorghe Ion .

Bună ziua !
E loc pentru îmbunatățirea iluminării sălii LOVINESCU.
Asta pentru a fiobiectivi .
Cu respect,
Gheorghe Ion .

Absolut toate sălile Nastase fara tribuna au un iluminat foarte slab fiind un iluminat din lateral si nu de sus cum ar fi normal si la majoritatea reflectoarele originale sunt directionate foarte prost si sunt foarte murdare , ceea ce rezulta un iluminat foarte prost pentru tenisul de masa.
In unele sali, pentru economia de curent s-au schimbat lampile originale cu lampi LED, dar de capacitate mica care de asemeanea nu ofera un iluminat suficient.
Din cele peste 400 de astfel de sali, doar la cateva s-a montat suplimentar un iluminat de sus, deci prin urmare majoritatea turneelor de tenis de masa care se desfașoară in astfel de locatii au un iluminat foarte post. Daca acest lucru va deranjeaza, nu mai mergeti la aceste turnee.
O zi iluminată tuturor !

Back
Sus