Folosești un browser învechit. Se poate să nu afișeze situl acesta sau alte situri corect. Ar trebui să actualizezi sau să folosești un browser alternativ.
Cu scuzele de rigoare va aduc la cunostinta ca taxa de inscriere integrala se modifica,va fi 60 lei in loc de 50 lei.....celelalte raman la fel....Vad ca unii cresc deja preturile la mai toate celea....nu prea ma incadrez in costuri
Daca se mentine acest trend ,concursurile din noiembrie incolo (cand e nevoie de caldura in sala) vor fi taxate cu minim 80 lei zic eu
(Cred că la această secţiune, forum-ul înregistrează un mic delay. La postarea iniţială, mesajul domnului cătă_60 nu apărea)
Mesajul meu se referea la postarea domnului Sorin_client.
Fac această precizare ca să nu socotească domnul cata_60 ca fiind o ironie la mesajul postat de dumnealui.
Legat de mesajul domnului cata_60 ...cred că sunteţi foarte optimist. Nu se ştie, în concret, cât de eficientă va fi recuperarea deficitului bugetar, astfel că preţurile...Să zicem "Doamne-ajută"!
S-au inteles mesajele dvs si va multumim pentru atentionari. Este un concurs cu foarte multi participanti si din pacate se mai strecoara cate-o scapare dar important e ca le rezolvam iar d-nul Cozma va face tot posibilul ca acest concurs sa fie si de aceasta data unul de top.