Balaban Daniel senior 2 Sep 2024 #81 Balaban Daniel a spus: Daniel Balaban, Bucuresti, Open Click pentru a extinde... Ma retrag, nu mai pot ajunge.
Balaban Daniel a spus: Daniel Balaban, Bucuresti, Open Click pentru a extinde... Ma retrag, nu mai pot ajunge.
toader ovidiu senior 2 Sep 2024 #83 Buna seara. La postul 71 s a Iojiban Gheorghe. Pe 01 septembrie i a expirat suspendarea. Trebuie sa fie pe liste. multumesc.
Buna seara. La postul 71 s a Iojiban Gheorghe. Pe 01 septembrie i a expirat suspendarea. Trebuie sa fie pe liste. multumesc.
Geloo senior 2 Sep 2024 #84 https://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/17753-Maftei-Catalin-Doru Maftei Catalin Doru (open), nu este jucator nou.
https://www.amatur.ro/tenisdemasa/player/17753-Maftei-Catalin-Doru Maftei Catalin Doru (open), nu este jucator nou.
cata_60 Echipa AmaTur 2 Sep 2024 #85 Stiu ..suntem amici...urma sa reverific listele dupa actualizare..apare asa pt ca si a schimbat localitate domiciliu rezolvat
Stiu ..suntem amici...urma sa reverific listele dupa actualizare..apare asa pt ca si a schimbat localitate domiciliu rezolvat
SantaR senior 2 Sep 2024 #86 Se inscriu: 1.Vaszi Denes din Miercurea Ciuc - Elit; 2.Nistor Iosif din Miercurea Ciuc - Elit. Ms .
Geloo senior 3 Sep 2024 #88 L-ati scos de tot pe Catalin Maftei. Mai bine asa, ca daca ne intalnim sigur ma bate!
G gabidarie68 organizator local 3 Sep 2024 #90 Geloo a spus: L-ati scos de tot pe Catalin Maftei. Mai bine asa, ca daca ne intalnim sigur ma bate! Click pentru a extinde... Maftei Cătălin Doru open Asau Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk
Geloo a spus: L-ati scos de tot pe Catalin Maftei. Mai bine asa, ca daca ne intalnim sigur ma bate! Click pentru a extinde... Maftei Cătălin Doru open Asau Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk
cata_60 Echipa AmaTur 3 Sep 2024 #93 mai sunt doua locuri la Avansati,tot dimineata...spun asta pentru cei de pe lista de asteptare Hobby,in caz ca vreti sa faceti putina miscare duminica
mai sunt doua locuri la Avansati,tot dimineata...spun asta pentru cei de pe lista de asteptare Hobby,in caz ca vreti sa faceti putina miscare duminica