AmaTur: Turneu A "Zilele Orașului", Vălenii de Munte - 04.05.2019

A fost un turneu foarte echilibrat cu multe meciuri pe muchie de cutit. Felicitari tuturor premiantilor de la toate categoriile.
Felicitari organizatorilor pentru conditiile foarte bune pe care le-au asigurat si pentru efortul si timpul depus in organizarea turneului. Voi reveni cu placere la Valenii de Munte. Sa ne revedem cu totii sanatosi la urmatorul turneu.

Multumesc Costica Sursilov! Surpriza a fost si pentru mine! Cred ca mi s-au aliniat astrele!

Este prima finala in Amatur si o implinire a muncii mele dupa mai bine de 2 ani de munca in acest sport minunat si cu un sistem competitional foarte bine pus la punct si bineinteles de niste oameni inimosi, dedicati, profesionisti.
Multumesc d-lui Mihai Stoica fara de care astazi nu existam in Amatur!

Multumesc de incurajarile primite pe durata turneului amicilor din Amatur ! Tot respectul pentru adversarii intalniti, fara exceptie oameni deosebiti!
Turneu reusit, conditii excelente, locatie frumoasa.

Sa ne revedem cu bine!

Bravo Florine! ai fost la ?nălțime,felicitări și sa mai vina cupe și medalil la Mioveni

Trimis de pe al meu DRA-L21 folosind Tapatalk

1. Popescu Apreotesei Mihai - Straoane
2. Mihu Florin - Pitești
3 -- 4
Nedescu Adrian - Ramnicu Valcea
Loghin Florin - Brașov

Felicitari celor de pe podium,fara deosebire.
Au fost meciuri de "care pe care"
Oricare dintre voi putea cistiga.
Bravo tuturor participantilor!

Felicitări organizatorilor Valentin Soare și Vișan Bogdan pentru condițiile de joc oferite. Mulțumiri celor două doamne pentru bucatele oferite (sarmalele delicioase ca întotdeauna).
Felicitări tuturor participanților la turneu cu un plus pentru laureații celor 3 categorii.
Mihu Florin, ai meritat cu prisosință locul 2, nu numai pentru jocul de calitate prestat ci și pentru sportivitatea de care dai dovadă în timpul jocului. Felicitări!
Popescu Apreotesei Mihai, scuză-mă pentru faptul că în finală am fost suporterul lui Mihai și am îndrăznit să-i dau câteva sfaturi. Altfel, felicitări pentru câștigarea turneului.

Trimis de pe al meu ANE-LX1 folosind Tapatalk

Felicitări organizatorilor Valentin Soare și Vișan Bogdan pentru condițiile de joc oferite. Mulțumiri celor două doamne pentru bucatele oferite (sarmalele delicioase ca întotdeauna).
Felicitări tuturor participanților la turneu cu un plus pentru laureații celor 3 categorii.
Mihu Florin, ai meritat cu prisosință locul 2, nu numai pentru jocul de calitate prestat ci și pentru sportivitatea de care dai dovadă în timpul jocului. Felicitări!
Popescu Apreotesei Mihai, scuză-mă pentru faptul că în finală am fost suporterul lui Mihai și am îndrăznit să-i dau câteva sfaturi. Altfel, felicitări pentru câștigarea turneului.

Am vrut să spun: suporterul lui Florin.
Scuze pentru greșeală.

Felicitari, dle Mihu! Sunteti surpriza cea mai placuta a podiumului. :applause:

Bravo, Florin Loghin! Ai fost intr-o forma de zile mari. Dupa cum te-am vazut jucand, stiam ca vei prinde podiumul. 👍

Va multumesc tututor (Fane, Serban, Gica, Nicu) pentru cuvintele frumoase!
Sper sa mai repet candva performanta!

PS: Fair play-ul trebuie sa fie in noi toti si sa lasam doar punctele sa ne departajeze!

Multumesc Marius!
A fost o enorma placere sa joc cu tine!
Stima si respect!
Și cu mine nu?Mi-am explicat abia la sf?rșitul turneului de ce n-am reușit sa te-nving în inferioare, erai prea preocupat sa joci finala, fapt pentru care te felicit din toată inima!!! Felicitări si celorlalți ocupanți ai podiumului, turneu frumos, de neuitat, revenim cu pla ere!

Trimis de pe al meu SNE-LX1 folosind Tapatalk

Multumesc pentru felicitari. Nu e vreo suparare, nici nu exista motiv sa fie. Orice suport acordat in conditii de fairplay nu are cu ce sa supere pe cineva. Sunteti un domn deosebit precum toti cei pe care i-am intalnit la Valenii de Munte. Mi-a facut placere sa joc cu dumneavoastra si sper sa ne reintalnim sanatosi la masa de joc. Desi incrancenate ultimele meciuri s-au desfasurat intr-un fairplay deosebit intre jucatori, practic ca intre niste amici in care cei mai in forma si/sau mai norocosi au reusit sa ajunga in varful clasamentului turneului. Sper sa gasesc si la alte turnee o astfel de atmosfera. Inca o data felicitari Florin Mihu, Adrian Nedescu si Florin Loghin.

Salutare tuturor, doresc sa stiu daca se face o tombola pentru premiul porubelul pacii, ...as fi foarte interesat pentru acest turneu.. :)

Back
Sus