AmaTur: Turneu A "Zilele Orașului", Vălenii de Munte - 05.05.2018

- FELICITARI TUTUROR CASTIGATORILOR DE LA TOATE CATEGORIILE... 👍👏👏👏

- Cand "Spiritul Turneului" - cu atmosfera de joc - si bucuria revederii cu cei dragi se finalizeaza cu o cupa in primii trei... - satisfactia "Lucrului Bine Facut"... :lol: se ridica la cote maxime...

- In mod special Felicitari lui George Durdun pentru locul unu la Elite... 👍 👏

- Plaiasu Ion - Felicitari pentru locul Unu la Amatori... 👍 👏 - ... de cand tot castigi si faci "Victime" la Amatori... cred ca ai adunat o gramada de jucatori care... "Se Roaga... si pun Acatiste"... :lol::lol::lol: sa treci la Open... - ... acu 'Ce sa Zic" poate ca ar fi si timpul... nu???

- Avram Nicolae - Felicitari pentru rezultatele din Gr Inf si Gr Sup - Loc unu - iar in meciul din Eliminatoriu la scorul de 2-2 se putea intampla si invers... - Felicitari oricum...

- Din lista de participanti mai salut cu mare drag pe: - Iancu George - Sarbu Dan - Marian Bogdan - Potarniche Bianca - Antal Denes si Corbu Darius (pentru care avansarea la Open "Pluteste in Aer" dar inca o mai scapa printre degete)... 👍👏

- Pentru Organizatori... numai "Ganduri de Bine" si multumim cu totii pentru efortul facut ca turneul sa se desfasoare OK... 👍 👏

- Si cum spunea B. Visan - Sa ne vedem sanatosi cu totii la Turneul de la Baicoi... 👍 👏

Multumim Ilie Dobre pentru inca un comentariu de meci excelent . Te asteptam si la etapa de la Baicoi unde va fi si mai crancena deci pregateste replici si mai grele

Felicitari organizatorilor si castigatorilor de la fiecare categorie inclusiv colegului Oktaw si Bogdan :)
O singura observatie:in grupa inferioara nr 6 scorul dintr-e mine si domnul Laur Boro a fost 3-0 pentru mine.

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

.........................................................................................
Salutare prieteni.

Lucruri uitate ieri
0d018a103003b30125691128e190cd71.jpg
a24deeb589018e36795c11ae0ac5b1de.jpg
04012baad16294178bf1a036b95b6c4c.jpg
fa02ba665aff1952d017bbd642f220ea.jpg
d34ab49cb2eac8d92202b288d517aff3.jpg

Trimis de pe al meu HUAWEI VNS-L31 folosind Tapatalk

.........................................................................................

................................................................................
Ultima parte vizionare placuta.

Multumim dlui kiss istvan pt frumoasele momente surprinse pe camera la fiecare turneu la care participa.

Felicitari maxime organizatorilor V. Soare si prietenului meu Bogdan Visan! Fara repros si chiar cred ca mai mult nu se putea! Dupa 6 ore petrecute ca si observator (din cauze "subiective") cred ca sunt de acord cu majoritatea participantilor ca este o parere cat se poate de obiectiva. Felicitari inca o data!

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Felicitari organizatorilor si concurentilor Un turneu reusit care a adus nume mari din Amatur

John, felicitari! Bravo! Te astept cu drag la open,cu tot cu fata de pe back hand. Daa, sa n-o schimbi

John, felicitari! Bravo! Te astept cu drag la open,cu tot cu fata de pe back hand. Daa, sa n-o schimbi

�� �� ��... Avem nevoie și de "iarbă"... Măcar un Sandwich cu "de toate"...

Un turneu reușit organizat excelent de Vișaaaaan și Vali Soare! Felicitări tuturor participanților și celor care s-au "lipit" la podium! Mulțumesc tuturor celor care m-au susținut! Am reușit să sparg blestemul eliminatoriilor... Meciuri grele, dispute aprige... în 1/8 cu Laurențiu Codreanu 3-1 de la 0-1 doar din cauza faptului că antrenorul lui a fost total neinspirat (nea Costică Panait ), în 1/4 cu Darius 1-0, 2-1, 3-2 toate seturile la limită, în semifinală cu Ilie Octaw 0-1, 2-1, 3-2 și finala 3-0 cu nea Nicu Trocan! Mulțumesc partenerilor de antrenament, felicitari Petrică pentru turneul 1oo! P. S. Incredibil ce poate rămâne în urma unora după un turneu : pet-uri, doze, pahare... Poate ne civilizăm puțin... Chiar arată jalnic la final o sală frumoasă ca cea de la Vălenii de Munte! Seară frumoasă și antrenamente tari! Cu respect, Johnny Plăiașu!

Lucruri uitate ieri

- ... Cu prosoapele... am inteles... nu le-au uitat... ci le-au lasat la spalat...ca s-a scumpit detergentul... :lol::lol::lol:

- ... Dar cu Genunchiera ???!!!... sa fi fost Turneul mai eficient dacat orice "Terapie"... si sa fi trecut definitiv durerile... 👍:lol::lol::lol:

- ... sau poate au fost si invitati speciali... si minunile s-au tinut lant... :lol::lol::lol:

- ... Multumiri lui Corbu Darius pentru bunele intentii... 👍

Recent venit de la Valenii de munte, turneu unde deja ma simt ca acasa, nu pot sa nu remarc adevaratul spirit Amatur
De dimineata dai cu tuica, dai cu mici, ba cu sarmale, voie buna, atmosfera de sarbatoare si atentie nu a fost Festivalul Tuicii.., asa consider eu ca fiecare turneu din circuit ar trebui sa fie un festival.
Sala Sporturilor din Valenii de munte, recent renovata, curata, aerisita, un pic de soare pe ici pe colo, dar a fost ok, prietenul meu Alex nu a avut ochelari si s-a "bronzat" repede :D
Un turneu per total jos palaria !
Felicitari Vali, Bogdan, dl. director si nu in ultimul rand tuturor participantilor, dar si colegului meu Adi Frasineanu (foto)!

Sa ne revedem sanatosi !

Ultima editare:
Back
Sus