AmaTur: Turneu A "ZILELE ORASULUI" Valenii de Munte, Sambata si Duminica 07-08.05.2022

Constantin Daniel-Filipestii de Targ-Hobby.

Se retrag de la Avansati: Cotet Nicolae, Coclea Ionel, Botea Mihai si Manole Dan, toti din Braila.

Se va tine cont de momentul inscrierii, evident. :)

Este complicat si pentru cel care prinde loc, iar după schimbarea categoriei/MP să cobori de pe lista principală pe cel care a prins loc. Pentru aceste inconveniente sunt 4 wild card-uri /categorie.

Se mai poate face un mic compromis, nu dai jos pe nimeni, dar îl asezi pe cel in cauză primul pe lista de asteptare. Evident că la prima retragere urcă fără să coboare pe nimeni:)

Oricum, suntem în perioada când toți vor să scadă media, asa că nu cred să găsim pe cineva care urcă:), restul, cum ar fi primi 4 de la open stiu prea bine unde să se înscrie , măcar ei nu fac blat .

ANUNȚ IMPORTANT. Cu bunăvoința autorităților locale, am obținut aprobare pentru turneul din 7 Mai. Se va ține în 2 zile. Maestrul Bogdan va face modificările de rigoare în aceasta după amiaza.
Deci sâmbăta Avansați cu Hobby. Și duminică Open cu elite. Vă așteptăm cu drag.

ANUNȚ IMPORTANT. Cu bunăvoința autorităților locale, am obținut aprobare pentru turneul din 7 Mai. Se va ține în 2 zile. Maestrul Bogdan va face modificările de rigoare în aceasta după amiaza.
Deci sâmbăta Avansați cu Hobby. Și duminică Open cu elite. Vă așteptăm cu drag.

.....dar O/E simbata si H/A duminica ....:wtf: !!!!!!!!!!

Back
Sus