AmaTur: Turneu A "Ziua Orașului", Fălticeni - 13.07.2019

Calancea Dragos - Siret - Avansati
Barba Gabriel - Siret - Incepatori

-din Botoșani:
Panzariu Teodor-avansati
Cimpanu Calin-incepatori
Cimpanu Horia-incepatori
Aparaschivei Paul-incepatori

Se înscrie: Ianoș Valentin, din Suceava, la avansați. Mulțumesc!

Andreea , ai înscris mulți jucatori Specifica te rog câți sunt juniori... e pr tragere sorți tricouri

Corneanu Sorin - marimea S cred...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Asa dupa cum am specificat in anuntul turneului fiecare platitor de taxa integrala va primi la inscriere o minge identica cu cea de joc.
Sunt aproximativ 125 platitori de taxa integrala care vor castiga prin tragere la sorti si 55 de tricouri marimi M ,L si XL
In cursul zilei de joi voi atribui pe lista de inscrieri a celor 4 categorii cate un nr de ordine aleatoriu fiecarui platitor de taxa .
In jurul orei 21 vom face tragerea la sorti care se va face astfel:
Pentru cei 25 de platitori de taxa integrala la Elite(caz ipotetic) se atribuie 10 tricouri..Primul dintre voi care alege 10 numere de la 1 la 25 si le posteaza este decidentul ..Imediat voi posta un printscren pt a identifica impreuna castigatorii
Un forumist posteaza doar pt o categorie
Sper sa mearga..Daca unul din castigatori absenteaza,urmatorul nr de ordine preia tricoul

Stoian Marius - Comănești

Trimis de pe al meu SM-N960F folosind Tapatalk

Va rog sa modificati numele surorilor din Prajinaru in Prajinariu, de asemenea Giulia este inscrisa in baza de date a clasamentului amatur.
Pana in 14 ani:
-Incepatori: Pauca Cosmin, Prajinariu Giulia, Prajinariu Natalia, Cimpanu Calin, Cimpanu Horia, Aparaschivei Paul, Hrab Bogdan.
Pana in 14 ani:
-Avansati: Constantinica Silviu, Panzariu Teodor

Back
Sus