AmaTur: Turneu A+ ZONA 1 (BC,SV;BT;IS;NT;VS;Rep.MD;UKR) sambata 09.09 E+AV duminica 10.09 O +H

Retragere din turneu pentru Stefan Narcis din Botosani de la categoria Open (Elite). Mult succes organizatorilor si bafta concurentilor!

Urmatorii jucatori au fost transferati de la Open (duminica) la Elite (sambata)- conform optiunii lor..Ii rog sa confirme ca au luat la cunostinta

1.Palaghianu Matei
2.Ghilan Romeo
3.Pintilie Carol
4.Bendescu Matei
5.Munteanu Sebastian

Analog pt Andrei David-Barlad ..de la Hobby (duminica_ la Avansati (sambata) ..Aici nu sunt probleme,cred,tatal joaca sambata

Ultima editare:
Se transfera Maxim Andrei, Andrei Radu Alexandru si Alexandru Vasile la Elite. Multumesc!

Sent from my Samsung S22 Plus using Tapatalk

Pintilie Carol si Bendescu Matei iau la cunostinta mutarea categoriei. Multumim!

Sent from my Samsung S22 Plus using Tapatalk

Se înscriu : Titiliuc Alesia și Harabagiu Tudor la hobby , Pauca Cosmin la avansați și BALAUCA Cornel la open toți din Botosani . Mulțumesc !

aveti putintica rabdare...vb joi dimineata..vreti neaparat toti 3,bag sama...Nu vor fi mai mult de 40 locuri la Elite,oricum

Ultima editare:
Ghilan Romeo am luat la cunostiinta de acceptul dumneavoastra pentru a juca la o categorie superioara.
Multumesc.

Trimis de pe al meu SM-A528B folosind Tapatalk

Back
Sus