Am ajuns la o concluzie terifianta pentru toti equipment junkies, dhs huricane 3 neo FH si BH pe un lemn cu ALC e paleta perfecta de la incepatori pana la elite. Clar fetele trebuie Boostate sau jucate pentru "ruperea buretelui" dar dupa acest proces totul devine ok. La 20 de euro bucata plus un lemn Levi de 40 de euro ai paleta completa. Nici o alta fata nu are rezistenta in timp mai mare ca Huricane. Clar si acest setup are minusurile lui dar cred ca pot fi reglate:
Greutatea - un setup de genul se duce la 180-190 de grame. Nu am gasit Huricane cu bureti de 1.9 sau 1.7 ca si la europene
Adaptarea - începătorii si chiar avansații(de la noi din amatur ma refer, ca sa avem o scara valorica în discuție) nu vor iubi acest setup pentru ca nu doresc sa invete miscarea de topspin. Majoritatea prefera fete europene care pacalesc ochiul necunoscator si pare ca esti mare tenismen daca ai un alc cu tenergy.
Ziceam de reglarea acestor doua probleme:
Greutatea se poate regla in doua moduri, unul prin reducerea dimensiunii lamei paletei de la standardul 150/157 la un 150/153 scade cateva grame setupul complet. A doua varianta vine din lipirea fetelor adica de intinderea lor la lipire. Dupa boostare fata devine mai elastică si daca se incălzește cu uscatorul, se elasticizează si mai tare, cat e calda și acest lucru permite întindere și tensionare. Aceasta variantă permite și ea redurerea de cateva grame bune din setup.
Adaptarea se face prin muncă și iar muncă

antrenament.. ceea ce nu prea e pe placul nostru

dar eu consider ca practic acest sport din pasiune si pentru miscare. Acest setup arde mai multe calorii decat unul european ca să zic asa. Te obligă să muncești ca să te poziționezi corect pentru a executa top-spinul.
Având în vedere cele prezentate, long live the king HURICANE