Trecerea la lipicioase

Huricane 8 mid hard forehand si huricane 8 soft rever, sau dhs pf4 -50 si nu mai trebuie sa-ti bati capul cu booster. Merg pe lemne all wood chiar carbon, dar cu hinoki la exterior cypress sau limba. Toate lemnele zlf de la butterfly si alc inner, dar cea mai buna varianta dhs 301.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Buna tuturor,
Cu fete lipicioase China Exterme de la Stiga am jucat in urma cu multi ani, pe Primorac carbon off+ si mi-au placut. De la o vreme nu s-au mai produs si am renuntat, optand pentru fete din familia Butterfly. In prezent joc cu 09c max pereche care imbraca un lemn Harimoto Innerforce ZLC, combinatie care mie imi place foarte mult 188 gr, atat la serviciu cat si in atac, aparare, la masa sau la semidistanta de masa. Exista o mica diferenta intre fata rosie si cea neagra, fata rosie este mai directa nefiind parca la fel de lipicioasa ca si cea neagra. Fetele sunt mai iertatoare decat T05, la receptie spin adversar si genereaza un spin deosebit cu conditia sa executi cat mai energic din "poignet" partea finala la impactul cu bila, sa te "bagi" mai mult in minge, trebuie sa depui ceva mai mult efort si de asemenea sa fi pozitionat corect, presupunand o buna miscare la masa. Fetele 09c la retopsin sunt exceptionale, iar flicurile de rever pot fi executate cu usurinta si o deosebita finete, imprimand migii un efect interesant in sensul ca bila fuge pe masa mai degraba decat sare. Sunt la a doua pereche de fete, cu celelalte am jucat in bune conditii o perioada de cam 6-7 luni(de patru ori pe saptamana), perioada in care am curatat/sters fetele dupa fiecare joc doar cu apa distilata, pastrand foliile de protectie initiale si aplicandu-le pe fete dupa fiecare zi de joc. Si acum sunt bunicele dar sigur nu mai ridica asa de bine. Sigur este parerea mea despre acest setup astazi ! Ritmul in care apar noutati pe piata este unul foarte alert, asa ca maine mai vedem spre ce ne indreptam atentia.
Dupa masa frumoasa si sa auzim numai de bine !

Am ajuns la o concluzie terifianta pentru toti equipment junkies, dhs huricane 3 neo FH si BH pe un lemn cu ALC e paleta perfecta de la incepatori pana la elite. Clar fetele trebuie Boostate sau jucate pentru "ruperea buretelui" dar dupa acest proces totul devine ok. La 20 de euro bucata plus un lemn Levi de 40 de euro ai paleta completa. Nici o alta fata nu are rezistenta in timp mai mare ca Huricane. Clar si acest setup are minusurile lui dar cred ca pot fi reglate:
Greutatea - un setup de genul se duce la 180-190 de grame. Nu am gasit Huricane cu bureti de 1.9 sau 1.7 ca si la europene
Adaptarea - începătorii si chiar avansații(de la noi din amatur ma refer, ca sa avem o scara valorica în discuție) nu vor iubi acest setup pentru ca nu doresc sa invete miscarea de topspin. Majoritatea prefera fete europene care pacalesc ochiul necunoscator si pare ca esti mare tenismen daca ai un alc cu tenergy.

Ziceam de reglarea acestor doua probleme:

Greutatea se poate regla in doua moduri, unul prin reducerea dimensiunii lamei paletei de la standardul 150/157 la un 150/153 scade cateva grame setupul complet. A doua varianta vine din lipirea fetelor adica de intinderea lor la lipire. Dupa boostare fata devine mai elastică si daca se incălzește cu uscatorul, se elasticizează si mai tare, cat e calda și acest lucru permite întindere și tensionare. Aceasta variantă permite și ea redurerea de cateva grame bune din setup.

Adaptarea se face prin muncă și iar muncă:) antrenament.. ceea ce nu prea e pe placul nostru:):):) dar eu consider ca practic acest sport din pasiune si pentru miscare. Acest setup arde mai multe calorii decat unul european ca să zic asa. Te obligă să muncești ca să te poziționezi corect pentru a executa top-spinul.

Având în vedere cele prezentate, long live the king HURICANE

O chinezărie foarte rapida, am testat-o boostata. Aruncă mai lung ca dignics 9c, topsheet mai elastic, simgt moale și foarte buna la loviturile drepte.

Lemnul Levi cu Aramid Carbon și Koto la suprafață este un lemn cu feelingul și control deosebite.

Domnul Sover Levente este de departe cel mai tare producător de lemne Home made.
Astăzi mi-a ajuns in lemn special pentru fetele lipicioase. Un lemn cu suflet chinezesc și temperament european.
Anigre Tei un carbon similar cu T5000 kiri carbon similar cu T5000 Tei Anigre, 5,9 mm grosime standard 159/157 83 de grame. Un lemn cu rigiditate medie care participă la spin enorm. Aș zice că e un off- dar când îl activezi se face off.

Back
Sus