AmaTur: Turneu A+ Turneu A+ PLOIESTI - Tel George Junior –11/12.02.2023

• Autor subiect Autor subiect ADN
  • Dată creare Dată creare
*pt grupele inferioare*

Daca nu ma insel, lista se ordoneaza dupa clasament pana pe 4 februarie (asa e ordonata lista in cazul turneelor A+/R+/TC de catre programul folosit atat pentru inscrieri cat si in desfasurarea turneului), urmand ca dupa sa inceapa sa fie dupa MP. Grupele ar trebui sa se faca tot dupa MP. ADN, scuzele mele daca gresesc, va rog sa ma corectati daca e cazul.

Seara faina!

Daca nu ma insel, lista se ordoneaza dupa clasament pana pe 4 februarie (asa e ordonata lista in cazul turneelor A+/R+/TC de catre programul folosit atat pentru inscrieri cat si in desfasurarea turneului), urmand ca dupa sa inceapa sa fie dupa MP. Grupele ar trebui sa se faca tot dupa MP. ADN, scuzele mele daca gresesc, va rog sa ma corectati daca e cazul.

Seara faina!

Am inteles, multumesc!

Salut!Fiind un turneu A+,conform regulamentului,prioritatea la inscriere pana pe data de 04.02.2023 se face in functie de locul ocupat in clasament.Tot pana pe 04.02 listele de inscriere vor fi ordonate dupa clasament si nu dupa MP (in acest fel fiecare inscris va putea urmari mai usor ''sansele'' de a prinde loc pe lista principala de inscriere).Grupele inferioare se vor alcatui dupa lista finala ordonata dupa Mp ul fiecarui jucator.

Back
Sus