Mulțumim Cornel!
Sunt de părere că nr. limitat de locuri pentru turneele A+ si TC au farmecul lor, generează o prezență mai mare la turneele A, R+ si B. Ș”apăi chiar dacă cei care nu au prins loc nu sunt de acord cu mine, cu scuzele de rigoare, la aceste turnee prind loc numai cei din față (Elite din primii 150-200, Open până pe la 300, avansati până pe la 850, iar Hobby unde prezența este mai redusă trebuie să alocăm restul de 10 %).
Referitor la acest turneu: noi știm si problemele care creează o stare mai puțin pozitivă, cum ar fi : parchetul, mingea, o lumină intermitentă, stresul lui Vlădoiu sau cafeaua lui Alex, în schimb știm și faptul că acoperim acestea cu temperatura din sală, lumina (măsurată de Olimpiu-1500 lux), taxa de 55 care putea să fie oricât pentru că lumea vine, sau alte nevăzute. Ar mai fi, locația/sala care nu trebuie să însemne 4 săli tip Sc. Generală-Udrea -Năstase ,etc., adică săli unde se pot face turnee de o categorie inferioară A+. Ori facem un turneu A+, ori 4 turnee A în aceiași zi si ne bucurăm de punctele oferite. Chiar și parcarea , care nu ține de noi, a fost un inconvenient, deși cei care au venit primii si au plecat ultimii nu au găsit bariera jos.
Cornel, ai fost deosebit, ne-ai ajutat la treabă, nu ai mai întârziat la joc...mi-aș fi dorit să joc si eu, numai că nu s-a putut!
Multumim sponsorilor nostri, Gelu& Irina (mingile), Durdun George (mingile), Dincă Dorinel pentru cadoul oferit către loc 1 elite si Tiberu-Viva pentru produsele în valoare de 500 lei.
Mulțumim oamenilor dedicați acestui sport, gen Florin Apian sau Emi Beltechi! Următoarele turnee ale lui Alex Bondoc au ca organizator tehnic pe Maria Dimache (se descurcă excelent!), eu poate rămân pe post de supervizor.
In numele meu si al echipei brașovene vă mulțumesc pentru participare si totodată vă cer scuze pentru orice disconfort creat de noi.