AmaTur: Turneu A+ Cheile Grădiștei, 25-26 martie 2023, jud. Brașov

Ok, sunt deacord. Coșuri de gunoi au fost iar pe lângă am mai lipit pungi de gunoi sa fie dar și asa am găsit pungi goale și mizerie cât cuprinde. Mult mai ok ar fii și sa catalogam turneele după conditii: mantinele ptr toate mesele, mese arbitraj, condiții la sala, masa, cafea...etc.
Ceva în genul clasificări hotelurilor...de la 5 stele în jos cu cerința ca catalogarea sa fie explicita ptr 5 stele, 4 stele, 3 stele...etc. Atunci participanții știu la ce sa se aștepte și nu mai sunt comentarii de taxa s.a.m.d.👍

Nu m-am referit la turneul acesta cum ca nu ar fi avut coșuri de gunoi fiindcă am înțeles ca au fost peste tot. Vorbeam la modul general. Cred ca mai eficient ar fi sa se pozeze gunoiul strâns și sa se posteze pe forum.
Dacă se vorbește de pedepse trebuie stabilite și criterii, adică un regulament al gunoiului. Cine are timp de asa ceva?

Salut! Acum când apele s au liniștit, când vorbele au fost spuse , vin cu un mesaj laudativ la adresa organizatorilor . Locație excelenta , spațiu suficient , lumina în plus ,0 condens...mai mult , ECHIPA a "misunat " prin sala (7 .8 persoane făceau ca lucrurile bune sa se intample) . Pentru a îmi legitima spusele ,din cele peste 250 de competitii la care am participat , doar câteva sau ridicat peste nivelul acesteia Felicitări! .

Sunt de acord cu veteranul Adi Lazaroiu.... Locatia superba, sala de top, spatiul de joc mai mult decat decent, condens "O" , implicarea organizatorilor maxima si in acelasi timp jucatori de inalta valoare ..... toate acestea fac parte din reteta unui turneu de nivel foarte bun. Multumim pentru implicare atat organizatorilor cat si celor care au ajutat la bunul mers al lucrurilor. Cu siguranta merreu va fii asteptat cu nerabdare un turneu de acest nivel ! Felicitari !

Iana Remus vs Durdun George |QF Elite A+ |Cheile Grădiștei 2023

Vișan Daniel vs Roman Iulian |SF Elite A+ |Cheile Grădiștei 2023

Durdun George vs Frățilă Robert |SF Elite A+ |Cheile Grădiștei 2023

Roman Iulian vs Frățilă Robert |Final Elite A+ |Cheile Grădiștei 2023

Back
Sus