Si jucatorii astia buni nu pot juca cu lemne care nu au nume pe ele? Nuuu, nu.pot. Fiecare jucator vazut pe sticla are un.lemn special, numai al sau. Sau poate ca are de fapt zeci de lemne, dupa cum vedem in cazul lui timo boll si a altora pe site la ... unde va las pe voi sa numarati cate arome sunt.
deci: totul e o prostire a maselor care marca banul.
si masele cred povesti cu lemne testate in laborator si alte prostii. Dupa atatea teste facute de zeci de ani nu se poate crede ca s a gasit lemnul perfect?
vor apare alti jucatori si alte lemne croite special pentru ei, ca nimeni nu e multimit cu lemne ale predecesorilor.
De fapt totul e o miscare din buric ce duce la vanzari
În atâția zeci de ani, toată această "prostire" ar fi fost demascată de atâtea ori. De ce credeți că, tacit, cei care se pricep ar fi acceptat minciuna, impostura, escrocheria?!
Apropo, socotesc că toți de pe aici ne câștigăm cinstit banii. Unii îi obținem mai greu, alții mai ușor. Dar cinstit!
Astfel că de ce să dau din banul meu cinstit, contribuind la prosperitatea unor escroci, pentru a cumpăra p clonă?!
Ce motivație să am ca să cumpăr o "Vescalia"?! (care, apropo, când am deschis thread-ul cu produsul, pe lemn scria "Viscaria" și eu nu am văzut nicio deosebire între clonă și original. Poate că pozele sunt furate chiar de pe site-ul Butterfly)
Adică nu mă primește la concursuri decât dacă am Viscaria? Sunt blamat dacă am o paletă mai modestă?
De ce ar pactiza un om cinstit cu o echipă de escroci?!
Indiferent de calitatea clonei...Vreau o Viscaria, o cumpăr pe aia originală, de pe site sau second-hand de la cineva. Dar de ce aș cumpăra o clonă?! De ce aș accepta o minciună, cu bună știință?!