Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: This feature may not be available in some browsers.
Gata, inchei aici cu o singura remarca: daca esti jucator, te adaptezi cu orice paleta si compensezi din creier si din mana. Daca esti ultimul din sala, cu paleta de 3000 lei vei ramane tot ultimul.
over and out.
Totul e marketing si vomitat pe piata 1000 de modele diferite ca sa aleaga jucatorul ceva, functie de buzunar. Maxim trei arome de lemne ar fi super de ajuns. Cea mai tare gaselnita e asocierea jucatorilor de top cu lemnul xyz. Cine nu vrea sa dea ca Timo? Sau ca Fan? Toti vrem, si atunci strangem din buci si dam 300 euro pe un lemn...
Asta e ca la masini... Nu toata lumea care isi ia o masina puternica stie sa o si conduca. Ba unii chiar nu ar trebui sa conduca deloc vreo masina...1) Cui se adreseaza lemnele promovate de jucatorii cunoscuti? Nu as zice ca amatorilor. Un jucator cu MP intre 4-22 nu are deloc nevoie de astfel de lemne (sau de fete de paleta foarte scumpe). In calitate de organizator tehnic, am ramas surprins sa vad jucatori, cu putine participari in AmaTur, care foloseau un echipament foarte scump, desi tehnica de joc nu le permitea (si nici nu le va permite in astfel de conditii) sa controleze paleta de joc. Fara a avea elementele de baza (sa pui un block, sa imprimi efect mingii la serva, sa executi o lovitura de drive decenta), lemnele si fetele de joc foarte scumpe nu te vor ajuta. Mai bine iti dezvolti jocul cu o paleta de control si, la momentul potrivit, treci la un alt setup.
Aici este discutabil. Doar la o fata soft daca ai 2-3 variante de grosimi deja vorbim de alte materiale. Comportarea este semnificativ diferita si in general vorbim si de alte lemne.2) Rasfoind o carte de psihologie, care trata, printre altele, si elemente de teoria alegerii, autorul sustinea ca, atunci cand sunt prea multe variante de a face o alegere, iti va fi foarte dificil sa alegi, iar in cazul in care ai doar 2-3 variante la dispozitie, alegerea va fi mai buna! Chiar este necesar ca o firma sa produca 5-6 variante pentru un anumit tip de fata? Consider ca se exagereaza, iar scopul, din pacate, este de a creste vanzarile, fara a avea o corelatie semnificativa cu diversitatea si calitatea produselor. De mult timp, cumpar ce ma intereseaza de pe topicul dedicat vanzarilor de produse, de pe forumul tenisdemasa.ro; chiar daca multe produse sunt utilizate, acestea sunt, in unele cazuri, mai mult decat suficiente pentru nevoile mele.
Va felicit pentru unele idei prezentate in mesajele de mai sus. Mentionez ca nu am testat un lemn clona, deci nu voi trata acest subiect (poate voi reusi, la un moment dat, sa testez un
astfel de lemn). Voi incerca sa semnalez anumite aspecte pe marginea altui subiect:
1) Cui se adreseaza lemnele promovate de jucatorii cunoscuti? Nu as zice ca amatorilor. Un jucator cu MP intre 4-22 nu are deloc nevoie de astfel de lemne (sau de fete de paleta foarte scumpe). In calitate de organizator tehnic, am ramas surprins sa vad jucatori, cu putine participari in AmaTur, care foloseau un echipament foarte scump, desi tehnica de joc nu le permitea (si nici nu le va permite in astfel de conditii) sa controleze paleta de joc. Fara a avea elementele de baza (sa pui un block, sa imprimi efect mingii la serva, sa executi o lovitura de drive decenta), lemnele si fetele de joc foarte scumpe nu te vor ajuta. Mai bine iti dezvolti jocul cu o paleta de control si, la momentul potrivit, treci la un alt setup.
2) Rasfoind o carte de psihologie, care trata, printre altele, si elemente de teoria alegerii, autorul sustinea ca, atunci cand sunt prea multe variante de a face o alegere, iti va fi foarte dificil sa alegi, iar in cazul in care ai doar 2-3 variante la dispozitie, alegerea va fi mai buna! Chiar este necesar ca o firma sa produca 5-6 variante pentru un anumit tip de fata? Consider ca se exagereaza, iar scopul, din pacate, este de a creste vanzarile, fara a avea o corelatie semnificativa cu diversitatea si calitatea produselor. De mult timp, cumpar ce ma intereseaza de pe topicul dedicat vanzarilor de produse, de pe forumul tenisdemasa.ro; chiar daca multe produse sunt utilizate, acestea sunt, in unele cazuri, mai mult decat suficiente pentru nevoile mele.
Nu am intentionat sa ofensez pe cineva, orice jucator avand posibilitatea sa dispuna de propriile resurse (financiare, informationale) cum crede de cuviinta.
Adevărat, nu m-am gândit şi la acest aspect.
Am căutat, câtva timp, paleta supremă (calitativ).
După o vreme mi-am dat seama că paleta supremă (pentru că am mai întâlnit şi teoria cum că succesul în tenisul de masă este 60% antrenament şi 40% echipament, acesta din urmă părându-mi-se un procent însemnat) se alege singură în timp, după mai multe încercări.
Eu mi-am făcut patru set-up-uri mari şi late pe care o să le exersez cu diferite ocazii. Într-adevăr, am avut de ales între foarte multe variabile şi a durat vreun an şi ceva să mă dumiresc cu privire la care să fie prima paletă cu care să-mi încerc norocul.
Nu ascund că am o foarte, foarte, puternică aversiune faţă de hoţi, escroci, ţepari, indiferent de cum i-ar chema, aliexpres, ebay, temu, Costică, Mitică etc de aici şi degajarea discuţiilor de pe acest thread.
Însă, în cele din urmă, fiecare califică alegerile sale, caracterizat pe ce valorizează el mai mult.
M-a determinat pura curiozitate, că de ce ar vrea cineva să cumpere clone!
Cu stimă
doamne cata zarva pt nimic !! ce aveti oameni buni>>>>???
eu cumpar si am gasit si vanzatori deci nimeni nu isala pe nimeni !!
doamne cata zarva pt nimic !! ce aveti oameni buni>>>>???
eu cumpar si am gasit si vanzatori deci nimeni nu isala pe nimeni !!