LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Re: LISTA NEAGR? cu utilizatori neserio?i

eu cred ca nici dupa 100 de pagini scrise pe acest forum nu va fi serios ,vorba aia , lupu isi schimba parul dar naravu ba eu oricum lam dat in judecata pt inselaciune o sa primeasca in curand o hartie oficiala !!

Antal Denes a spus:
:thumbdown: De starea lemnului ai ceva de spus ? :yawn:
Dap , e total functional si arata bine , il las pe alehandro cand ii ajunge lemnul la destinatie sa comenteze asupra lemnului .

mandrubogdan a spus:
Las-o asa, esti sub orice critica.In momentul in care numai dupa 6 pagini de forum te hotarasti sa fii corect e clar ca pe tine nu te-a intrebat nimeni nimic in primii 7 ani de viata :wink:
In cei 7 ani "de acasa" te invata "CINEVA" ca nu e frumos sa iti bagi nasu unde nu iti fierbe oala !

M?i Daniele tu e?ti culmea tupeului.Numai eu ?tiu vreo 5 in?i la care le-ai dat ?eap? ?i i-ai furat.Ai uitat când a venit Vali GTI la tine acas? ?i ?i-a luat calculatorul, pân? pl?te?ti ?
Am rugat organizatori să nu te mai primeasc? la turnee pentru a evita ?i alte probleme.
E?ti o RU?INE pentru AMATuR.

Aurel Fratea a spus:
M?i Daniele tu e?ti culmea tupeului.Numai eu ?tiu vreo 5 in?i la care le-ai dat ?eap? ?i i-ai furat.Ai uitat când a venit Vali GTI la tine acas? ?i ?i-a luat calculatorul, pân? pl?te?ti ?
Am rugat organizatori să nu te mai primeasc? la turnee pentru a evita ?i alte probleme.
5 INSI ? AM FURAT ? Domnul Vali a venit si mia luat calculatorul ? :)))

Daniel potolestete, iti faci singur rau, in locul tau nu as mai posta in acest topic! Daca chiar te-a dat in judecata pt. inselaciune crezi ca s-a meritat tot acest circ? Vezi-ti de interesul tau si nu mai intra in alte polemici, incearca sa te impaci cu alejandro!

Mersi Dado , ai dreptate :P , imi cer scuze de "tam tam"ul pe care l-am creat , promit ca nu or sa mai fie probleme , si imi cer scuze fata de toti organizatorii carora le-am creat probleme . O seara buna !

Daniel1389 a spus:
Aurel Fratea a spus:
5 INSI ? AM FURAT ? Domnul Vali a venit si mia luat calculatorul ? :)))
Tu poti dormi noaptea ma? :shock: :shock:

asta nu se linisteste pana no ia serios pe coaja! dar va platii el cu varf si indesat isi bate joc cu nesimtire de noi toti cred ca afost crescut la orfelinat !

alehandro a spus:
asta nu se linisteste pana no ia serios pe coaja! dar va platii el cu varf si indesat isi bate joc cu nesimtire de noi toti cred ca afost crescut la orfelinat !
Prietene vezi ca deja te intinzi de limita maxima a bunului simt ! Tiam trimis lemnul , ce mai vrei ? Ai zis ca iti trimit lemnul si dupa uitam toata povestea , cel putin am avut bun simt si ti l-am trimis si nu l-am pastrat , ba chiar mai ai si ceva pe langa lemn , semn de bun simt ! Asa ca te rog sa oferi si tu la fel .

citez din postul domnului Daniel 1389 "cel putin am avut bun simt si ti l-am trimis si nu l-am pastrat"
mare om mare caracter

Imi pare ca se evita a spune clar despre acest gunoi care nu are de a face cu Amaturul.Si eu la turneul de la Mangalia de anul trecut,fiind in grupa cu el,nu mai scapam de "perierile"lui referitor la brandul care-l reprezentam atunci.Mi-a fost atrasa atentia de mai multe persoane d'ale casei ca le cam are cu "ciordeala"..si sa fiu precaut.(era foarte curios cu ce paleta joc,etc)
Asa ca..vorba galeriei a nu stiu carei echipe "lasa-ne,lasa-ne !!"
Hai ca avem treaba la Sibiu..mergem cu colindu' ! :) :wink:

aveti rabdare fratilor in curand va veni ziua in care va trebui sa plateasca !si nu numai cu bani si posibil si cu libertatea lui ajunge cata tepe a dat si e si nesimtit si arogant !!

alehandro a spus:
aveti rabdare fratilor in curand va veni ziua in care va trebui sa plateasca !si nu numai cu bani si posibil si cu libertatea lui ajunge cata tepe a dat si e si nesimtit si arogant !!
:thumbdown: Te rugam sa ne anuti daca ai primit lemnul si in ce stare !!! :ugeek:

vreti sa va spun ceva? voi sunteti fraieri ca "haliti" obrasniciile tuturor pustilor gaozari de pe acest forum.....
datii momeala la vreun concurs(de preferat ar fi sa nu-l mai primiti) cu vreo paleta sau altceva si daca il prindeti
rupetii capatana.ce tot atata palavrageala,vreo trei pagini de topic pentru o hahalera....
oare se merita?
va salut si toate cele bune :thumbup:

Chiru a spus:
vreti sa va spun ceva? voi sunteti fraieri ca "haliti" obrasniciile tuturor pustilor gaozari de pe acest forum.....
datii momeala la vreun concurs(de preferat ar fi sa nu-l mai primiti) cu vreo paleta sau altceva si daca il prindeti
rupetii capatana.ce tot atata palavrageala,vreo trei pagini de topic pentru o hahalera....
oare se merita?
va salut si toate cele bune :thumbup:
Cea mai buna procedura :thumbup:

inca nu am primit nimic si sunt convins ca nici nu o sa primesc ceva de la acesta am luato dar i se vor intoarce toate in curand cu varf !! :surprised:

azi dupa aproape 2 luni am primit in sfarsit avizul la posta !de la daniel gimpirea din cta, sunt curios ce mia trimis ,dar oricum ma mai gandesc daca imi retrag plangerea facuta la politie si la judecatoria civila insa va tin la curent cu ce se va intampla in continuare , daca coletul e ok atunci poate o sa il iert pt despagubiri dar sar putea ca legea sa nu fie asa blanda ca mine cu stima tuturor celor care mau sustinut in campania mea contra teparilor sau a acestiu tepar ! va multumesc !

va salut din nou ! tin sa va anunt ca dupa 2 luni si multe interventii , am primit in sfarsit lemnul care era subiectul acestui topic dar din pacate este ciobit si plin de supergluie pe maner in final dupa ceva munca lam aranjat destul de bine ! cred ca in sfarsit la prins si pe daniel rusinea sau sa fie teama de urmarile legale ? voi ce spuneti sa imi retrag plangerea de la politie si de la judecatorie ? in opinia mea acest individ tot un tepar ramane !!!

Back
Sus