LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Re: LISTA NEAGR? cu utilizatori neserio?i

alehandro a spus:
am avut dreptate acest daniel este cu adevarat tepar .mai atrag atentia tuturor inca o data ,de cand lam declarat pe forum [tepar] nu mai da nici o explicatie sau semn de viata ,macar de lar fi prins rusinea .
Salut . Da ma prins rusinea si imi pare rau de ce am facut , lemnul iti va pleca luni ai cuvantul meu de onoare (luni iti zic si avizu si numaru de trimitere , voi pune si poza cu avizu de trimitere) . Nu pot sa iti dau mp , cred ca "Clau" mia blocat mp-urile .

Salutare tuturor !
Aceste topic este bine venit si util ptr o buna desfasurare a negocierilor, tranzactiilor, schimburilor ..... pe care cu totii, sau marea majoritate, ni le dorim corecte, cinstite si la baza corora sa fie increderea reciproca.
Propun insa ca aceasta lista sa ia nastere cu adevarat, sa devina concreta si clara, sa nu fie doar un foileton stufos si sa fie postata pe pag.1, astfel incat sa fie usor de consultat inainte de a face o afacere cu cineva, iar pe lista sa apara cei neseriosi, suspecti, avertizati, banati .....
Altfel este foarte greu sa-i identifici pe cei pusi pe inselaciuni si tepe, trebuind sa citesti toate cele 5 pag (si cate se vor mai adauga ....), sa extragi numele sau nickname-urile periculoase si nu stiu zau cine are timp sa faca asa ceva.
Ce zici Clau, este realizabil ? Nu vad de ce nu ar fi !
Succese nebanuite si victorii sa aveti !!! :thumbup:

DACA UN USER SERIOS SAU UN ADMINISTRATOR DE FORUM OBSERVA O TRANZACTIE IN DESFASURARE INTRE UN TEPAR SI UN user NOU SAU OCAZIONAL AR Fi INDICAT SA AI AVERTIZAM PE ACESTI OAMENI CA AU DE AFACE CU UN TEPAR SAU CU UN TIP MAI PUTIN SERIOS chiar si prin mesaje private ca omu sa stie cu cine are de-a face!

LISTA NEAGR? cu utilizatori neserio?i

LISTA NEAGR? cu utilizatori neserio?i

(at)geluts
Nu eu declar tepari pe anumiti useri. Intr-adevar ar fi binevenita o lista pe prima pagina dar nu o pot crea eu. Aici e un topic al utilizatorilor nu al unor administratori. Deocamdata singurul user 100% tepar pare a fi acest Daniel. Dar cum il catalogam daca trimite totusi luni lemnul (asa cum a promis)? Ceilalti useri care apar aici sunt blamati de unii si sustinuti de altii. Altii nu stiau regulile, erau incepatori dar ulterior au recuperat, dovedind seriozitate.
Ce pot face eu e sa adun in acest loc plangerile unor useri pentru a fi sustinute eventual de alti patiti. Pot sa va recomand de asemenea sa verificati profilele userilor cu care faceti afaceri. Exista avertismente pe care le dau la anumite "infractiuni", de genul "teapa" dar si pentru comentarii repetate "ne la locul lor", precum si pentru atacuri la persoana. Deci un avertisment nu inseamna intotdeauna "tepar".
(at)alehandro
Un administrator nu are cum sa supervizeze sutele sau miile de anunturi si sa si intervina pentru ca i s-a parut ca unul nu e serios. Nu am in cap o baza de date cu teparii si nu am cum sa reactionez prompt cand mi se pare ca am detectat unul. Pot lua masuri cu ajutorul userilor.

Putem sa il catalogam suspect, daca totusi trimite lemnul dupa cum a promis.

Salutare . Am ajuns acum de la posta , l-am trimis , cred ca pe miercuri sau joi apare cel putin asa mia zis tanti de la ghiseu .
Numar Factura : DIV00011646
Serie : CNPRMCT12
Trimis catre Pop Danut - 29-11.2010 .

(at) Domnul Aurel Fratea .
Nu cred ca sunteti in masura sa comunicati celorlalti organizatori sa nu ma mai primeasca la turneu , si cu atat sa ma excluda din cadrul Amatour , cu atat ca nu le-am facut nimic , daca nu vreti sa ma mai primiti pe mine la turneul dumneavoastra cand se va mai organiza , ok , nici o problema , nu am nimic de comentat ...

Daniel1389 a spus:
Nu cred ca sunteti in masura sa comunicati celorlalti organizatori sa nu ma mai primeasca la turneu , si cu atat sa ma excluda din cadrul Amatour , cu atat ca nu le-am facut nimic , daca nu vreti sa ma mai primiti pe mine la turneul dumneavoastra cand se va mai organiza , ok , nici o problema , nu am nimic de comentat ...
:wave: Daniel nu trebuie sa fi suparat pe dl. Fratea ci poate de atitudinea ta pe care-l la-i avut pe acest forum ,ti-a fost trasmise multe feluri de rezolvare ,pe care nu le-ai luat in seama si ai dat apa la mora la alti care au crezut ca se prisopsesc cu reusita unei tranzacti nefericite .
Personal am fost pagubit de o astfel de tranzactie, care ma facut sa fiu foarte circumspect si mi-a luat curajul sa mai comand nimic cu toate ca au fost produse care m-ar fi interesant.
Greseala mea a fost ca nu am postat nimic . :wave:

Antal Denes a spus:
Daniel1389 a spus:
:wave: Daniel nu trebuie sa fi suparat pe dl. Fratea ci poate de atitudinea ta pe care-l la-i avut pe acest forum ,ti-a fost trasmise multe feluri de rezolvare ,pe care nu le-ai luat in seama si ai dat apa la mora la alti care au crezut ca se prisopsesc cu reusita unei tranzacti nefericite .
Personal am fost pagubit de o astfel de tranzactie, care ma facut sa fiu foarte circumspect si mi-a luat curajul sa mai comand nimic cu toate ca au fost produse care m-ar fi interesant.
Nu sunt suparat pe domnul Fratea , doar ca ma deranjat modul cum sa exprimat , a fost direct o afirmatie asupra mea ....

Antal Denes a spus:
Daniel1389 a spus:
Trebuia totusi sa postati ... cum sa facut si cu mine doar ca , alehandro a exagerat putin , si a facut cam mare tam tam ....

Trebuia totusi sa postati ... cum sa facut si cu mine doar ca , alehandro a exagerat putin , si a facut cam mare tam tam ....
:thumbdown: Adevarat Daniel trebuia sa postez ,mentalitatea in care am fost crescut a fost si va ramane sa-i mai dai o sansa omului care ti-a gresit , dupa care sa- l nu-l mai consideri om !!!! :wave:

Antal Denes a spus:
Adevarat Daniel trebuia sa postez ,mentalitatea in care am fost crescut a fost si va ramane sa-i mai dai o sansa omului care ti-a gresit , dupa care sa- l nu-l mai consideri om !!!! :wave:
:)))) ....

Daniel1389 a spus:
Antal Denes a spus:
Adevarat Daniel trebuia sa postez ,mentalitatea in care am fost crescut a fost si va ramane sa-i mai dai o sansa omului care ti-a gresit , dupa care sa- l nu-l mai consideri om !!!! :wave:
:)))) ....
:clap: Stiu ca e dureros ,dar asta e !!! :thumbdown:

Eu cred ca ar trebui sa lase prostiile astea deoparte "ca s-a facut mare tam tam"
Hai sa zicem ca alehandro e incepator pe forum,dar tu mai ai antecedente cu oameni mai "grei" din amatur cunoscuti pt contributia la circuit :wink: :wink:
Asa ca "afirmatia directa" a domnului Fratea ar trebui sustinuta macar pe o perioada limitata(jumatate de anu sau ma rog...)
deci.... :wink: :shh:

Daniel1389 a spus:
Daniel, si acum te simti curat si impacat ? :silent:

El poate ,dar alti care au luat teapa ?
Din acest motiv o sa-i sustin pe cei care vor veni cu motive temeinice !

rasvan a spus:
Daniel1389 a spus:
Daniel, si acum te simti curat si impacat ? :silent:
Nu ma simt in nici un fel domnul Rasvan , doar ca ma bucur ca am scapat de aceasta problema ....

mandrubogdan a spus:
Eu cred ca ar trebui sa lase prostiile astea deoparte "ca s-a facut mare tam tam"
Hai sa zicem ca alehandro e incepator pe forum,dar tu mai ai antecedente cu oameni mai "grei" din amatur cunoscuti pt contributia la circuit :wink: :wink:
Asa ca "afirmatia directa" a domnului Fratea ar trebui sustinuta macar pe o perioada limitata(jumatate de anu sau ma rog...)
deci.... :wink: :shh:
Imi cer scuze ca te intreb , dar te-a intrebat cineva ceva ? :)

Las-o asa, esti sub orice critica.In momentul in care numai dupa 6 pagini de forum te hotarasti sa fii corect e clar ca pe tine nu te-a intrebat nimeni nimic in primii 7 ani de viata :wink:

Nu ma simt in nici un fel domnul Rasvan , doar ca ma bucur ca am scapat de aceasta problema ....
:thumbdown: De starea lemnului ai ceva de spus ? :yawn:

Back
Sus