LISTA NEAGRA cu utilizatori neseriosi

Re: LISTA NEAGR? cu utilizatori neserio?i

va sal pe toti ! treaba este cam asa .in urma cu ceva vreme 3 saptamani am vazut topicul lui daniel in care vindea sau schimba un lemn timo bol tricarbon eu iam oferit la schimb un lemn galaxy t7 airlate carbon nu de mult il luasem de la raluv actual vrg in final a fost de acord cam prea de acord si a urmat trimiterea coletelor el mia zis ca la pus intro luni iar eu am pus coletul pt el marti 26 oct el a confirmat vineri ca a primit coletul meu dar eu nu am primit nimic ,am avut mai multe dicutii care sunt mai lungi de expus aici .si eu inca tot nu am ptimit lemnul

Prietene , am mai facut schimb pe aici cu lumea , nu sunt tepar stai linistit , nu aveam de ce sa iti pastrez lemnul , dar infine , cand va ajunge lemnul tau cu posta romana am sa te rog sa corectezi , nu este vina mea ca posta se misca cu viteza luminii stinse , am preavizul de trimitere acasa , imi pare rau ca nu am cu ce face scan .

Daniel fa-i o poza si se vede ok si se limpezesc apele.

daca esti serios atunci zi-mi data in care ai trimis coletul si nr de pe avizul pe cre lai primit de la posta ca sa verific la oficiu

eu am cumparat multe materiale de pe forum ,de la dand de la vrg de la coroian dela vali si de la altii si la toti au ajuns coletele in 3-4 zile numai al tau nu? :?:

Bine , o sa fac un scan la poza , sa vad cine are prin scara , bloc , scanner .... Ca tot a mentionat Dado , el este unul cu care am facut schimb ...

Daniel1389 a spus:
Bine , o sa fac un scan la poza , sa vad cine are prin scara , bloc , scanner .... Ca tot a mentionat Dado , el este unul cu care am facut schimb ...
poti sa ii faci o poza cu un aparat digital(chiar si cu un mobilmai bun), nu cred ca e nevoie de scanner...

eu plec duminica in germania pt o saptamana sper sa ajunga coletul tau pana ma intorc :oops:

vipiu a spus:
Daniel1389 a spus:
poti sa ii faci o poza cu un aparat digital(chiar si cu un mobilmai bun), nu cred ca e nevoie de scanner...
Prietene daca aveam cu ce sa ii fac poza , ii faceam ;)

stii sa scrii? atunci scrie numarul mandatului sau a avizului pe care la-i primit cand ai trimis ''coletul''?? si data in care la-i trimis

esti TEPAR MAI DANIELE DAR NUI SCAPI TU ASA USOR VEZI CA AM VORBIT CU FANE SI EL AVORBIT LA SALA LA TINE SA STIE TOTI DIN CONSTANTA CE om esti dar de mine oricum nu scapi
am adresa ta asa ca ai grija!!!

Dac? înainte de a face schimbul,citeai această list? cu ?epari observai că înc? de anul trecut domnul Dragomir Paul aten?iona lumea despre acest individ.
P.S. Aten?ionez pe to?i organizatori să nu mai permit? înscrierea individului GIMPIREA DANIEL din Constanța la nici un turneu organizat de AMATuR.

:thumbdown:

va sal eu sunt mai nou pe forum dar de cand m-am inscris pe acest forum am cumparat f multe materiale de la diversi useri fara nici o problema si nu m-am gandit vreodata ca ar putea fi un jucator de tenis tepar fiecare vinde si cumpara in ideea de a proba materiale noi sau second si totdeauna am mers pe incredere si seriozitate

ceea ce a facut acest daniel se numeste inselaciune si se pedepseste conform codului penal pot sa depun o plangere la politie si se vor lua masuri aceste hotii nu te vor duce departe in viata domnule DANIEL !! POTI CEL PUTIN SA IMI TRIMITI LEMNUL MEU pe care ti lam trimis si uitam toata povestea ;

marc.ionel a spus:
Am luat teapa de la posesorul anuntului cu nr. telefon 0752. 602. 965
Mesele nu sunt noi ci folosite. Au zgarieturi inclusiv pe suprafata de joc.
Nu sunt ambalate, nici macar infoliate pentru protectia pe timpul transportului.
Nu primiti nici un act pentru ele, desi vi se promite si factura si chitanta. Cand platiti pretul vi se spune ca veti primi actele prin posta, pentru ca sunt la sediul din bacau.
Mai mult, am fost si furat cu nesimtire: fileul si suportul acestuia, desi potrivit anuntului fac parte din setul mesei de tenis, nu s-au adus, iar soferul mijlocului de transport nu a fost atent sa verifice.
De atunci sun continuu la nr. telefon 0752. 602. 965 dar primesc ton de ocupat sau nu raspunde nimeni, desi am trimis si sms.
Chiar acum am inregistrat online petitie la garda financiara din bucuresti.
Pazea!
La cererea mai multor useri am hotarat sa completam lista neagra cu inca un user: genu .
Topicul cu pricina e aici: viewtopic.php?f=14&t=4907
genu, inca asteptam explicatii, atat noi cat si pagubitul, in loc ne oferi jigniri si un disc care se repeta.

vad ca incep sa apara din ce in ce mai multi oameni cre cred ca pot face ce vor pe acest forum si sa vanda produse defecte sau incomplete acesti domni se vor stinge repede din viata tenisului de masa daca noi toti userii seriosi ai acestui forum suntem uniti si hotarati sa luam masuri reale impotriva teparilor ,masuri legale bineinteles ,si chiar excluderea de pe forum si din salile de antrenament sau din amatur

am avut dreptate acest daniel este cu adevarat tepar .mai atrag atentia tuturor inca o data ,de cand lam declarat pe forum [tepar] nu mai da nici o explicatie sau semn de viata ,macar de lar fi prins rusinea .

Back
Sus