Brașov

Re: Brașov

Salut Adysan. Nu sunt un mare expert, dar daca vrei sa schimbi o minge cu cineva, suna la 0723280829.

Salut ! Cine vrea sa mai joace,la liceul Titulescu sunt 5 mese profi. De la ora 17-19:30 sunt antrenamentele echipei de seniori de la clubul Corona.Marti,joi si in weekend se poate veni.Pentru mai multe detali la tel.0743/086313 Alexandru Bondoc Antrenor

Sala tenis de masa

Sala tenis de masă

Salut!
Se va deschide in curand, o sala pentru tenis de masă la Brașov.
Pentru informatii ne puteti contacta la tel: 0723 077 534
O seara faina.

Salut!
A luat cineva legatura cu Tenis de Masa, Brașov? S-a deschis sala, unde este, care sunt preturile?
Mult'am!

Numele meu este Balasoiu Bogdan si sunt junior la Sport Club Municipal Brașov(tenis de masă).Pentru mai multe informatii unde se poate juca TENIS DE MASA in Brașov contactatima la 0743097507
Va asteptam cu drag:)

In fiecare Luni,Miercuri,Vineri de la ora 17.00 seniorii de la SCM Brașov au antrenamente in incinta Liceului Titulescu care este in Tractoru.
Pentru mult mai multe informatii in legatura cu sala puteti sa luati elgatura cu Bondoc Alexandru(antrenor) la 0743086313.
Va asteptam:)

Ajung si eu prin Brașov zilele astea si nu as refuza un tenis de masă :)...dar nu prea stiu pe unde si cu cine ,daca ati avea sugestii,ar fi foarte bine.
mersi

Cu stima si prietenie colectivul din Galați m-a insarcinat sa-ti transmit salutarile lor de amicitie si un calduros tras de urechi [mai ales] '' LA MULTI ANI '' VASILE MIRCEA /21 .
La cati au fost la sala cred ca ramai fara urechi ori te fac ''Iepurila ''
Tu alegi!!!

Cu stima si prietenie colectivul din Galați m-a insarcinat sa-ti transmit salutarile lor de amicitie si un calduros tras de urechi [mai ales] '' LA MULTI ANI '' VASILE MIRCEA /21 .
La cati au fost la sala cred ca ramai fara urechi ori te fac ''Iepurila ''
Tu alegi!!!
Le multumesc din suflet prietenilor Galateni:D.... imi pare rau dar numai acum am vazut

La liceul Nicolae Titulescu se poate juca,am luat deja legatura cu antrenorul Alexandru Bondoc,o sa ne mutam intr-o alta sala si mai faina la Rulmentul!Daca mai sunt doritori sa joace sa scrie pe forum,mai am si eu o masa gratis unde se poate juca!

Salut! Am sa ajung in acest weekend in sinaia. Stiti cumva daca se poate juca pe undeva? Sau in busteni? Daca stie cineva va rog sa ma sunati la 0722731800. Daca cineva are chef de o miscare nu ezitati sa ma sunati!
---------- Post added 29-Jul-2011 at 19:17 ----------
Chiar nimeni nu este din Sinaia? sau Busteni? Nu se joaca tenis nicaieri in statiuni?

sal....sunt si eu un mare impatimit al acestui sport.....am jucat mult cand eram mai tanar....si as vrea sa reancep antrenamentele,momentan nu sunt in tara dar intre 8-15 octombrie am un mic concediu si vin in brasov.....daca as putea juca in acea perioada va rog sa imi postati aici cu cine sa vb,un nr de telefon ceva....momentan ma antrenez in germania,dar doar afara.....in sala nu am acces din cauza pretului care e de peste 10 euro per ora.....astept un raspuns oricare ar fi el...ms pt atentie

in acest sport nu conteaza varsta,mai ales la amatur....conteaza buna dispozitie ,placerea de a juca,de a face miscare,si dc nu si putina performanta....abia astept sa ajung in bv..

Salutare tuturor, unde se mai poate juca tenis de masă in Brașov ?

Salutare tuturor, cine are placerea de a juca o partida cu un amator (bunicel zic eu) :clap: il astept Tel.0784-639.809

Care mai doreste sa joace tenis de masă il rog sa ma contacteze. (0746.235.713)
Precizez ca sala este in Sacele si inca nu avem un program stabil.
Trebuie sa mai zic si ca sala fiind destul de mare, incalzirea nu prea face fata, dar daca jucati cred ca va incalziti.

Daca vreti sa jucati un tenis de masă in conditii acceptabile si la un pret bun contactati-ma: 0746.235.713 si 0737.162.092
Avem 4 mese Donic aprobate ITTF, cu spatiu bunicel de joc.
O sa pun si poze in curand.

Back
Sus