Brașov

Am citit pe forum ca ar fi ceva sali in brasov - pe la tractorul, pe la gara (myplace). Ma intereseaza locatia de la tractorul (unde e sala) si poate si alte locatii daca mai sunt si ce preturi practica. Multumesc!
---------- Post added 17.05.2012 at 22:23 ----------
Pentru Lic. Tractorul
Bondoc Alex 07434086313
poti sa imi spui adresele exacte la salile acelea (Mesota, la Gry, la Tractorul) si ce preturi au? multumesc!

---------- Post added 18.05.2012 at 14:27 ----------
Am citit pe forum ca ar fi ceva sali in brasov - pe la tractorul, pe la gara (myplace). Ma intereseaza locatia de la tractorul (unde e sala) si poate si alte locatii daca mai sunt si ce preturi practica. Multumesc!

---------- Post added 17.05.2012 at 22:23 ----------
Pentru Lic. Tractorul
Bondoc Alex 07434086313

poti sa imi spui adresele exacte la salile acelea (Mesota, la Gry, la Tractorul) si ce preturi au? multumesc!

Dl. Antal, am vb cu CristianTM si nu prea are posibilitatea sa joace in ritmul nostru. Baiatul vrea ceva mai in zona pe Grivitei si vrea mai rarut nu cu abonament de 50 lei.

Gelule chiama-l la tine cate-va sedinte.
O sa intre el in mana dupa ceva antrenament.
E departe sala Gry. Eu mg si la Focșani ca m-am virusat. Calea Buc este putin cam departe de Grivitei. Daca vrea sa vina poate sa vina intr-o marti dupa orele 16. Joc oricum mereu martea.
A ramas pe miercuri la 17 pt Turama cu Gry.

Daca esti prea bun si nu ai cu cine sa joci da-mi un msj si-ti recomand eu cativa Open-isti.
Poate nu prea bun, cel putin bunisor, credeam ca sunt dar m-am inselat amarnic.Se pare ca, intre jucatul ca "hobby"(adica la bloc) si amatur este o mareeee diferenta asa ca eu trebuie sa o iau mai cu invatatul.Din pacate nu am avut saptamana asta deloc timp, dar spre duminica sper sa ajung la sala din Tractoru.Am sa sun inainte sa vad cum stau lucrurile si sper sa gasesc pe cineva dornic sa joace cu un incepator:D.

Salut, si eu sunt tot un amator de la "bloc". Am inteles ca ar fi o sala pe Calea București? Daca se aduna pe acolo si jucatori mai neexperimentati as veni si eu daca se poate.

Din pacate am lucrat azi dimineata, altfel veneam cu cea mai mare placere.

Desigur.
- - - Actualizat - - -
Oferta pentru clientii noi: prima sedinta GRATIS.
Oferta valabila de azi 22.06 pana la sfarsitul lunii.
- - - Actualizat - - -
Locatia: Sacele, in incinta liceului de Constructii, vizavi de fosta posta sau electrica, intrati in curtea liceului, mergeti ~20-30m si in dreapta este o usa de termopan, intrati si in stanga mai este o usa tot de termopan. Acolo este sala de sport.
http://www.youtube.com/watch?v=qxDaGVgoKYE

Grase, duminica jucam cu "echipa" la "Gry Club"...te astept

Salut baieti,
Exista si cluburi de ping-pong in brasov? As vrea sa invat sa serversc ca nu-mi plac servele mele, sunt mult prea frumoase :)
Multumesc.

Back
Sus